Στρ. Σιμόπουλος: Δυστυχώς επαληθεύομαι για το σταθμό Βενιζέλου του μετρό

30

Τις δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της Αττικό Μετρό, Θεόδωρου Παπαδόπουλου περί ολοκλήρωσης του σταθμού Βενιζέλου του μετρό Θεσσαλονίκης το 2024

σχολίασε ο πρώην Γενικός Γραμματεάς Δημοσίων Έργων και υποψήφιος Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, με την Νέα Δημοκρατία, Στράτος Σιμόπουλος.

«Κατά τη διάρκεια της τελευταίας διετίας επισήμανα πολλές φορές τις αστοχίες και τις μεγάλες καθυστερήσεις όσον αφορά στην περίπτωση της κατασκευής του Σταθμού Βενιζέλου», αναφέρει ο κ. Σιμόπουλος.

«Η περίπτωση του σταθμού Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης είναι από τις λίγες φορές που εύχομαι να είχα διαψευστεί…

Όμως δυστυχώς επαληθεύτηκα…

Ο διευθύνων σύμβουλος της Αττικό Μετρό, κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ανέφερε κατά τη διάρκεια του 3ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών στην Αθήνα, πως η λειτουργία του σταθμού Βενιζέλου μετατίθεται για το 2024, έναντι του μέχρι στιγμής χρονοδιαγράμματος που ήταν για το 2023.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας διετίας επισήμανα πολλές φορές τις αστοχίες και τις μεγάλες καθυστερήσεις όσον αφορά στην περίπτωση της κατασκευής του Σταθμού Βενιζέλου.

Τώρα που βρίσκεται σε αποδρομή η κυβέρνηση, άρχισαν να λύνονται και τα στόματα…

Μακάρι η Βενιζέλου να τελειώσει το 2024 και να μην διαπιστωθεί σε λίγες εβδομάδες πως θα χρειαστεί ακόμη περισσότερος χρόνος για να υλοποιηθεί ή ακόμη χειρότερα να διαπιστωθεί ότι δεν μπορεί να κατασκευαστεί».