Στάνστεντ: Πανικός κατά την εκκένωση Airbus λόγω μηχανικής βλάβης

[ad_1]

Πανικός κυρίευσε τους 169 επιβάτες της πτήσης OE327 από το Λονδίνο στην Βιέννη, όταν το Airbus A320 παρουσίασε πρόβλημα στην μηχανή την ώρα της απογείωσης από το βρετανικό αεροδρόμιο Στάνστεντ. Η εκκένωση έγινε με τις ειδικές τσουλήθρες, ενώ προηγήθηκε έκρηξη, σύμφωνα με μαρτυρίες. Οκτώ επιβάτες τραυματίσθηκαν ελαφρά.

BREAKING: LaudaMotion Airbus A320 evacuated on the runway at London-Stansted, following an engine failure during takeoff roll. #AvGeek #AviationNews pic.twitter.com/yqVNltGlvn
— Aero News (@teamaeronews) March 1, 2019

«Μας φώναζαν να πηδήξουμε και έσπρωχναν τον κόσμο στις τσουλήθρες», περιγράφει μια από τους επιβάτες. «Ακούσαμε μια δυνατή έκρηξη και είδαμε λάμψη», είπε μια άλλη προσθέτοντας ότι βρέθηκαν στον διάδρομο προσγείωσης και οδηγήθηκαν πίσω στον τερματικό σταθμό.
Όλες οι πτήσεις από το αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου αναβλήθηκαν μετά τη μηχανική βλάβη που παρουσίασε το Airbus A320 κατά τη διαδικασία της απογείωσης, ανέφερε εκπρόσωπος του αεροδρομίου.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το Airbus κατασκευάστηκε πριν από 11 χρόνια και ανήκει στην αυστριακή αεροπορική εταιρεία Laudamotion θυγατρική της Ryanair.
ΠΗΓΗ:ΕΡΤ
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]