Ράμα: «Σβήνει» από τον εκλογικό χάρτη τους Βορειοηπειρώτες

Εκλογικό πραξικόπημα μέσω… κορονοϊού πραγματοποιεί ο Έντι Ράμα, έχοντας ως στόχο να «εξαφανίσει» τις ψήφους των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών που βρίσκονται στην Ελλάδα και είχαν ως σκοπό να επιστρέψουν στα πατρικά τους εδάφη για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Συγκεκριμένα, η αλβανική επιτροπή ειδικών για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού -που προφανώς χειραγωγείται από τον Έντι Ράμα- αποφάσισε την ισχύ από σήμερα υποχρεωτικής καραντίνας 14 ημερών για όλους όσοι εισέρχονται στην επικράτεια της γειτονικής χώρας από την Ελλάδα και τα Σκόπια.

Σύμφωνα με την υφυπουργό Υγείας της Αλβανίας, τόσο η χώρα μας όσο και τα Σκόπια είναι… επικίνδυνα και γι’ αυτό ελήφθη η συγκεκριμένη απόφαση. Τόνισε μάλιστα ότι «ο αριθμός των κρουσμάτων και αυτών που χάνουν τη ζωή τους έχει αυξηθεί. «Δεδομένης αυτής της κατάστασης πιστεύουμε ότι από αύριο θα είμαστε σε καραντίνα για δύο εβδομάδες για όσους έρχονται από την Ελλάδα» τόνισε, ενώ έβαλε στο ίδιο κάδρο και τα Σκόπια, όπου επίσης υπάρχει σχετικά μεγάλος αριθμός Αλβανών πολιτών. Με τον τρόπο αυτόν ο «κολλητός» του Ταγίπ Ερντογάν, Ράμα, επιχειρεί να «σβήσει» από τον εκλογικό χάρτη την ελληνική μειονότητα και να επιβάλει τους δικούς του εκλεκτούς στις εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή 25 Απριλίου. Οπως μάλιστα τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Χειμαρριωτών, «η κίνηση αυτή του Ράμα δείχνει πως βρίσκεται σε κατάσταση πανικού και παίζει τα τελευταία του χαρτιά με σκοπό να διατηρήσει τη θέση του. Η παρεμπόδιση των Αλβανών πολιτών που ζουν στην Ελλάδα να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα την 25η Απριλίου είναι μια πράξη αντιδημοκρατική, σαν αυτές στις οποίες ο Ράμα μάς έχει συνηθίσει».
Πληροφορίες Δημοκρατία