Προφυλακίσεις για συμμετοχή στη σπείρα ληστών, μέλη της οποίας εμπλέκονται στον φόνο του Αλ. Σταματιάδη

[ad_1]

Στη φυλακή οδηγούνται μετά τις απολογίες τους στην α’ τακτική ανακρίτρια τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους για συμμετοχή στη σπείρα ληστών, μέλη της οποίας εμπλέκονται στον φόνο του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη.
Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέους τρεις κατηγορούμενους, ενώ ελεύθερο με περιοριστικούς όρους έκριναν τον τέταρτο κατηγορούμενο, ο οποίος είναι ανάπηρος.
Στη δράση της συγκεκριμένης ομάδας αποδίδονται 44 ληστείες και διαρρήξεις, ενώ μέλη της τραυμάτισαν θανάσιμα τον επιχειρηματία τον Απρίλιο του 2018, πυροβολώντας τον μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλειονότητα των κατηγορουμένων για τη δράση της σπείρας φέρονται να έχουν ομολογήσει στις προανακριτικές τους καταθέσεις την συμμετοχή τους σε ληστείες και διαρρήξεις, ενώ κάποιοι έχουν κατονομάσει τον δολοφόνο του επιχειρηματία ο οποίος παραμένει καταζητούμενος. Ένας ακόμη από εκείνους που συμμετείχαν στον φόνο του Σταματιάδη έχει συλληφθεί στο Βέλγιο και αναμένεται η έκδοση του στην Ελλάδα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]