Προοπτική να ξεκινήσουν 15/5 τα πλέι-οφ

[ad_1]

Στον ΕΣΑΚΕ υπάρχει η επιθυμία να οριστεί την προσεχή Τετάρτη (15/5) η έναρξη της Α’ φάσης των πλέι οφ της Α1 Ανδρών, αλλά ακόμα επικρατεί διχογνωμία σχετικά με το αν είναι εφικτό κάτι τέτοιο ή όχι.
«Αγκάθι» στο να δοθεί «πράσινο φως» αποτελεί η προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ για την παράνομη κλήρωση του Παναγιώτη Αναστόπουλου στο ματς με τον Προμηθέα Πατρών.
Μάλιστα, στη συγκεκριμένη διαφωνία πρωταγωνίστησαν και πάλι οι «αιώνιοι», οι οποίοι θα συναντηθούν στην Α’ φάση των πλέι οφ, με τον Ολυμπιακό να υποστηρίζει ότι μέχρι να βγει απόφαση από το ΑΣΕΑΔ δεν μπορεί να δοθεί εκκίνηση και τον Παναθηναϊκό να υπογραμμίζει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
«Απορρίφθηκε η πρόταση για διακοπή του πρωταθλήματος και συντάσσεται μία πρόταση του κυρίου Λιόλιου με τέσσερα σημεία, παράλληλα με τα πλέι οφ. Να υπάρχει δηλαδή μία ομάδα εργασίας και να προχωρήσουν στις αλλαγές που όλοι συμφώνησαν να γίνουν. Το δεύτερο κομμάτι είναι στο πότε ξεκινήσουν. Ο κύριος Κονδύλης (γενικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ) είπε θα ξεκινήσουν την Τετάρτη (15/5)», ανέφερε o team manager του Ολυμπιακού, Χρήστος Μπαφές, και πρόσθεσε: «Ρωτήσαμε ως Ολυμπιακός την νομική εκπρόσωπο για το τι λέει ο κανονισμός. Είπε ότι δεν μπορούν να αρχίσουν τα πλέι οφ εφόσον υπάρχει η ένσταση στο ΑΣΕΑΔ στο θέμα κύρους του αγώνα. Η νομική εκπρόσωπος κα Θάνου από τον Παναθηναϊκό είπε με στόμφο ότι δεν ισχύει αυτό το πράγμα».
Στο μεταξύ, απορρίφθηκε ομόφωνα από το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ το αίτημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός να υπάρξουν ξένοι διαιτητές σε ορισμένα παιχνίδια των πλέι οφ, ενώ η συνεδρίαση του εν εξελίξει έκτακτου ΔΣ συνεχίζεται χωρίς τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Άρης, καθώς ο Δημήτρης Γουλιέλμος αποχώρησε απογοητευμένος λίγο μετά τις 19:00.
 
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

[ad_2]