Προοδευτική συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ με προσωπικότητες και συλλογικότητες

31

[ad_1]

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με προσωπικότητες και εκπροσώπους συλλογικοτήτων με σκοπό τη δημιουργία ευρείας αριστερής και προοδευτικής συμμαχίας.
Την πολυμελή αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούσαν ο Γραμματέας της Κ.Ε. του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας Έφη Καλαμαρά, Πάνος Λάμπρου, Αντώνης Κοτσακάς, Κατερίνα Κνήτου, Νίκος Σκορίνης, Ρ. Σβίγκου, καθώς και οι υπουργοί Χριστόφορος Βερναρδάκης και Χρήστος Σπίρτζης.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι: Αλεξάκης, Βαλντέν, Μαχαίρας, Μπίστης, Μπιτάκος, Παναγιωτόπουλος, Παναγιώτου, Βούρδας, Γιαννόπουλος, Ραγκούσης, Ρώσσης, Σαμπατακάκης και Τσαλδάρης, ο Καθηγητής Γκίβαλος και από το «Δίκτυο Αριστερών Δημοκρατών» οι: Καραγιάννη, Καραχάλιος, Ντριβάλας, Καρκούλια, Κορμάς, Κουτσονάσιος και Παπαθανασίου ο υφυπουργός Θάνος Μωραΐτης και ο κ. Χαρωνίτης.
Αποφασίστηκε η διοργάνωση μεγάλης εκδήλωσης – συνάντησης στις 27 Μαρτίου, στην οποία και θα παρουσιαστεί η διακήρυξη για τις ευρωεκλογές και θα συγκροτηθεί πλατιά εκλογική επιτροπή.
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]