«Πουλημένε»… «Τι ήρθες να κάνεις εδώ;»… Φραστική επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά

Ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποιεί περιοδεία στην Κρήτη και βρέθηκε χθες στις Μουρνιές, όπου μίλησε στελέχη και φίλους του κόμματος.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, ένας νεαρός άνδρας πλησίασε σε απόσταση μερικών μέτρων από το σημείο της εκδήλωσης, στην πλατεία των Μουρνιών και επιτέθηκε φραστικά στον κ. Τσίπρα, ο οποίος δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε ξεκινήσει την εισαγωγική του τοποθέτηση.

«Πουλημένε»… «Τι ήρθες να κάνεις εδώ;»… «Σήκω και φύγε»…, σημείωσε, μεταξύ άλλων.

Η αντίδραση των ανδρών, τόσο της ασφάλειας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας ήταν άμεση. Τον πλησίασαν και τον ανάγκασαν, ουσιαστικά, να οπισθοχωρήσει και τελικά να αποχωρήσει από την περιοχή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, hania.news ο κ. Τσίπρας δεν άφησε ασχολίαστο το συμβάν, καθώς αμέσως μετά, στη διάρκεια της ομιλίας του, ανέφερε τα εξής:

«Εμείς δεν φοβόμασταν τη διαφορετική άποψη… Δεν φοβόμαστε τον λαό. Δεν φοβόμαστε τους απλούς και καθημερινούς ανθρώπους. Ακόμα και όταν αυτοί έχουν διαφορετική γνώμη. Αλλά να έχουν το θάρρος να πούνε τη γνώμη. Να την πούνε ευθέως και ανοιχτά και όχι κρυμμένοι πίσω από παρεμβάσεις όχλου και οχλαγωγίας. Ανοιχτά τη γνώμη τους, όλοι…».

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. για να δω απαντήσεις απο τους Κρητίκαρους… για προδότης μεγάλα ποσοστά πήρε παντού… μόλις μας κούνησε πέντε ευρό… γιατί δεν είμαστε απλά πόρνες, είμαστε εξευτελισμένες πόρνες για ψίχουλα!

  2. Η αποχή αυτά κάνει!! Για τους προλαλήσαντες. Όταν δεν πας να ψηφίσεις θα πάνε να ψηφίσουν τα κομματόσκυλα και θα διαμορφώσουν εν πολλοίς το αποτέλεσμα. Με το να κάνεις αποχή απλά νίπτεις τας χείρας σου.

  3. Το ειρωνευτικε ο τσιπριος λέγοντας που ειναι οι φωνές διαμαρτυρίας? βλέπουμε μεμονωμένους τρελούς να διαμαρτυρονται , και δυστυχώς θα έλεγα εγώ