«Πιστοποιητικό εμβολιασμού για να μπεις σε εστιατόριο»: Αυτό προτείνει ο Μ.Δερμιτζάκης

58

Συγκεκριμένα, σε εκπομπή του ΣΚΑΙ καλεσμένοι ήταν ο καθηγητής Γενετικής στο πανεπιστήμιο της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης και ο Έλληνας προπονητής που ζει στο Ισραήλ.

Ο κ. Σφαιρόπουλος εξήγησε πως έχει εμβολιαστεί ο ίδιος και η οικογένειά του με το εμβόλιο της Pfizer, ενώ στο Ισραήλ τα μαγαζιά έχουν ανοίξει, τα ξενοδοχεία είναι γεμάτα, υπάρχει ξανά μποτιλιάρισμα, επειδή γίνονται μαζικοί εμβολιασμοί με το εμβόλιο, που.

Στην συνέχεια, ο προπονητής της Μακάμπι εξιστόρησε την δική του εμπειρία, μπαίνοντας σε εστιατόριο με πιστοποιητικό εμβολιασμού. Μάλιστα εξήγησε πως «οι Ισραηλινοί έχουν συνδεθεί σε ένα σύστημα του υπουργείου Υγείας διαδικτυακά και παίρνουν το πιστοποιητικό ψηφιακά στο τηλέφωνό τους».

Ακούγοντας αυτά ο κ. Δερμιτζάκης είπε «και στα δικά μας», προτρέποντας σε αυτή την κατεύθυνση τους Έλληνες να εμβολιαστούν, έτσι ώστε μετά να διασκεδάζουμε, να τρώμε και να πίνουμε με πιστοποιητικό εμβολιασμού.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλαδή όσοι είναι κάτω από 50 και θα εμβολιαστούν το καλοκαίρι δεν θα μπορούν να πηγαίνουν σε εστιατόρια? Για ποιον τα ανοίγετε? Οι άνθρωποι που δουλεύουν σε εστιατόρια? Όλο μ……

  2. Να μας πει ο πολύξερος Δερμιτζάκης για πιο πιστοποιητικό μιλάει οταν και οι εμβολιασμενοι κολλουν και μεταδίδουν!Φτάνει το δουλεμα και η πιεση να εξαναγκάσουν τον κοσμο στο πειραματικό εμβολιο τους !Μεχρι πανω να πηδάνε οσοι ενημερωνονται δεν προκειται νά τό κάνουν!

  3. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ???ΔΕΝ ΜΑς ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΤΟΥς ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ,ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΤΗς ΝΔ ΝΑ ΜΑς ΜΠΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΙ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟς ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟς,ΑΝΩΜΑΛΟΙ,,

  4. Σήμερα στην Θεσσαλονίκη το σήμα της digea σας εξαφάνισε το κανάλι σας είναι νεκρο δεν μπορούμε να το πιάσουμε …τι συμβαίνει;;