Πιστεύουμε ως ΝΔ ότι δεν πρέπει να ελαττωθεί το αφορολόγητο

33

[ad_1]

Η μείωση του αφορολογήτου είναι μια εξέλιξη που δρομολόγησε και υποστήριξε η κυβερνητική πλειοψηφία. Δηλαδή το γεγονός ότι πρόκειται να ελαττωθεί το αφορολόγητο από την 01-01-2020 είναι μια πρωτοβουλία η οποία υπερψηφίστηκε από το ελληνικό Κοινοβούλιο, δήλωσε ο βουλευτής και γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Κώστας Τσιάρας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Αλφόνσο Βιτάλη.

Πιστεύουμε ως ΝΔ ότι δεν πρέπει να ελαττωθεί το αφορολόγητο, οι Έλληνες πολίτες έχουν πληρώσει πολύ ακριβά την επίθεση υπερφορολόγησης και να μην εξελιχθεί και για αυτό το λόγο ακριβώς θα κατατεθεί τροπολογία από τον κ. Μητσοτάκη στην οποία πρέπει να τοποθετηθεί η κυβέρνηση, πρόσθεσε ο κ. Τσιάρας.
Σε ερώτηση για το αν πρόκειται να καταργηθεί το δώρο των Χριστουγέννων ο βουλευτής της ΝΔ επεσήμανε ότι τέτοιο θέμα δεν υπήρξε ποτέ, ούτε θα υπάρξει και πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να απομονώνονται λέξεις ή φράσεις, αλλάζοντας το νόημα όσων έχουν ειπωθεί.Σε ό,τι αφορά τις ευρωεκλογές ο κ. Τσιάρας υποστήριξε ότι στόχος είναι η ευρεία νίκη της ΝΔ.
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα
Επιμέλεια:Αλέκα Σταυροπούλου
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]