“Παράγω – Επιχειρώ Κοινωνικά” στο Μετρό του Συντάγματος

[ad_1]

Ξεκίνησε η Έκθεση Προϊόντων & Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας  «Παράγω – Επιχειρώ Κοινωνικά» στο Μετρό του Συντάγματος, που έχει στόχο να στηρίξει και να ενισχύσει συνεταιριστικά παραγωγικά εγχειρήματα, αλλά και να εισαγάγει εναλλακτικούς τρόπους παραγωγής, εργασίας και κατανάλωσης.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η «Αλληλεγγύη για Όλους»: «Για έξι ολόκληρες μέρες, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα, από τη Δευτέρα 18 έως και το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, προβάλλεται ένα πανόραμα της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας από ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.
Η Έκθεση Προϊόντων & Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας «Παράγω – Επιχειρώ Κοινωνικά» που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, δίνει τη δυνατότητα σε 45 Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (Κοιν.Σ.Επ.) απ’ όλη την Ελλάδα, παραγωγής και μεταποίησης, αντικειμένου κι αγροτικών προϊόντων, να προωθήσουν τη δουλειά τους, να δικτυωθούν, αλλά και να αναδείξουν την Κοινωνική Οικονομία προς το καταναλωτικό κοινό.
Στην προσπάθεια αυτή, πολύτιμοι αρωγοί είναι η «Αλληλεγγύη για Όλους» και η «ΣΤΑΣΥ Α.Ε.» που παραχωρεί την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα. Η Έκθεση Προϊόντων Κοινωνικής Οικονομίας «Παράγω – Επιχειρώ Κοινωνικά» ξεκίνησε στις 18 κι ολοκληρώνεται το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, με ώρες λειτουργίας από τις 9.30 το πρωί έως τις 21.30 το βράδυ».
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]