Παππάς:Τα νέα ευρυζωνικά δίκτυα και ο ψηφιακός μετασχηματισμός στην καρδιά της ανάπτυξης

19

[ad_1]

Με την Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής, Κορίνα Κρέτσου συναντήθηκε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το Εθνικό Ευρυζωνικό Σχέδιο και η πορεία υλοποίησής του για την ανάπτυξη σύγχρονων ευρυζωνικών υποδομών στη χώρα και την υιοθέτηση ευρυζωνικών υπηρεσιών υψηλής και υπερυψηλής ταχύτητας από τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Είχα τη χαρά να συναντηθώ με την Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής, @CorinaCretuEU & να συζητήσουμε για το Εθνικό Ευρυζωνικό Σχέδιο, μέσω του οποίου δημιουργούμε σύγχρονες ευρυζωνικές υποδομές στη χώρα &δίνουμε στους πολίτες πρόσβαση στο διαδίκτυο με υψηλές &υπερυψηλές ταχύτητες pic.twitter.com/hcCNN9J6pQ
— Νίκος Παππάς (@nikospappas16) March 18, 2019

Μετά τη συνάντηση, ο Νίκος Παππάς σημείωσε: «Η Ελλάδα έχει στην καρδιά της ανάπτυξής της τα νέα ευρυζωνικά δίκτυα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της οικονομίας και της κοινωνίας. Συνεργαζόμαστε στενά με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Αναπτύσσουμε τις νέες τεχνολογίες με τέτοιο τρόπο ώστε όλοι να γευτούν τους καρπούς της νέας ανάπτυξης».
Πηγή:ΕΡΤ
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]