Πανόπουλος στην ΕΡΑσπορ: «Θέλω να αποχωρήσω, αλλά το μέλλον της Ξάνθης θα είναι ευοίωνο» (audio)

39

[ad_1]

Για όλους και για όλα μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ ο Χρήστος Πανόπουλος. Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα της ομάδας του επί του Απόλλωνα Σμύρνης, μια νίκη που σφράγισε την παραμονή της Ξάνθης στη Σούπερ Λιγκ, στην οποία θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο για 31η συνεχή χρονιά, ο  ισχυρός άνδρας της Θρακιώτικης ομάδας μίλησε για την επόμενη μέρα του συλλόγου και του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για το αν θα παραμείνει στη Ξάνθη, στην οποία είναι μεγαλομέτοχος από τον Οκτώβριο του 1991, ο Χρήστος Πανόπουλος επανέλαβε για ακόμη μια φορά ότι επιθυμεί να αποχωρήσει αφού όπως τόνισε κουράστηκε όλα αυτά τα χρόνια, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον βρει και η νέα χρονιά στο τιμόνι της ομάδας λέγοντας «ποτέ μην λες ποτέ» ενώ για τη διάδοχη κατάσταση τόνισε ότι «το μέλλον της ομάδας θα είναι ευοίωνο. Είτε μαζί μου, είτε με την οποιαδήποτε λύση αν αυτή υπάρξει, σε ένα δύο χρόνια, δεν ξέρω πότε, σίγουρα θα προσπαθήσω να μην την αφήσω τη Ξάνθη να είναι «ξέφρενο αμπέλι». Αυτό θα προσπαθήσω στο μάξιμουμ».
Ο Χρήστος Πανόπουλος εξέφρασε την πεποίθηση του ότι το νέο πρωτάθλημα με την αναδιάρθρωση θα είναι ανταγωνιστικό ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για ένα δικό του «παιδί», τον Ραζβάν Λουτσέσκου που όπως τόνισε είναι ένας από τους «τοπ προπονητές της Ευρώπης».
 
ΠΗΓΗ: ΕΡΑΣΠΟΡ

[ad_2]