Δευτέρα, 30 Ιούν 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Τασούλας: Θα κηρύξει την Τρίτη την έναρξη της 29ης Συζήτησης Στρογγυλής Τραπέζης του Economist
Επιστολή Κυρανάκη σε δημάρχους για την εφαρμογή μέτρων του ΚΟΚ – Ποιες ενέργειες αναλαμβάνουν δήμοι και περιφέρειες
Δέσμη νέων ευρωπαϊκών προγραμμάτων 8 δισ. ευρώ ανακοίνωσε η κυβέρνηση
Υπουργικό Συμβούλιο: Τα θέματα που συζητήθηκαν, οι αποφάσεις που ελήφθησαν
ΕΟΤ: Ενίσχυση της δυναμικής της Καρπάθου στην ιταλική αγορά
Τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Μετανάστευσης – Πλεύρης: Όποιος έρχεται στην Ελλάδα, είτε θα επιστρέφει στη χώρα του είτε θα μπαίνει φυλακή
Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα – Έως τις 31 Ιουλίου οι αιτήσεις
Συντάξεις Αυγούστου 2025: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές 
Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της Κυβέρνησης
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 4 Ιουλίου
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-1: Η «χρυσή» αλλαγή του Ουναΐ καθόρισε το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

6 μήνες ago
Κοινοποίηση
7 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση


Ο ΠΑΟΚ άντεξε στην πίεση του Παναθηναϊκού για 89 λεπτά, ωστόσο ο Ουναΐ σκόραρε στο 90ο λεπτό και έδωσε το τρίποντο στο «Τριφύλλι» που επικράτησε 2-1 στο άδειο ΟΑΚΑ, για το πρώτο ντέρμπι του 2025 στη Super League 1.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά προηγήθηκε μόλις στο 2′ με το υπέροχο πλασέ του Ζίβκοβιτς μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Οζντόεφ, στην πρώτη φάση του ματς. Οι «πράσινοι» απάντησαν με τον Ιωαννίδη στο 12′, ο οποίος μετά τη βαθιά μπαλιά του Μαξίμοβιτς απέφυγε τον Κοτάρσκι και σκόραρε προ κενής εστίας. για το 1-1

Στο 60ο λεπτό, άλλαξαν τα αριθμητικά δεδομένα του ματς, καθώς ο Μπάμπα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Γκανέζος μπακ θα απουσιάσει και από τη ρεβάνς με την ΑΕΚ την ερχόμενη Πέμπτη. Το νικητήριο γκολ του «Τριφυλλιού» ήρθε στο 90ο λεπτό. Ο Πελίστρι έδωσε στον Ουναΐ και ο Μαροκινός χαφ με ωραία ατομική ενέργεια και τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η βαθμολογία

Ο Παναθηναϊκός με αυτό το τρίποντο ανέβηκε δεύτερος, έχοντας 35 βαθμούς, στο -2 από τον Ολυμπιακό και στο +1 την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι τέταρτος με 33 βαθμούς.

Οι συνθέσεις

Ο Ρουί Βιτόρια παρέταξε τον Παναθηναϊκό με μόλις μια αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι με την Athens Καλλιθέα, καθώς προτίμησε τον Μαξίμοβιτς αντί του Ουναΐ στη μεσαία γραμμή.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΟΚ που ήταν με τον Τζιανπάολο Καστορίνα στην άκρη του πάγκου λόγω της τιμωρίας του Λουτσέσκου έπαιξε με έξι αλλαγές σε σχέση με το ματς με τον Ατρόμητο, δίνοντας φανέλα βασικού στους Γιόνι Όττο, Λόβρεν, Καμαρά, Μουργκ, Τάισον και Μπράντον Τόμας.

Η αναμέτρηση

Ο ΠΑΟΚ στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς βρήκε γκολ. Ο Ζίβκοβιτς κέρδισε σε εναέρια μονομαχία αρχικά τον Μλαντένοβιτς και στη συνέχεια τον Αράο. Ο Τόμας έδωσε στον Οζντόεφ κι αυτός με ωραία κάθετη βρήκε τον Σέρβο, ο οποίος με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα. Ο Παναθηναϊκός πήρε την μπάλα στα πόδια του, έχοντας δεχθεί το γκολ και δεν άργησε να απαντήσει. Ο Μαξίμοβιτς με υπέροχη βαθιά μπαλιά βρήκε τον Ιωαννίδη, ο οποίος απέφυγε τον Κοτάρσκι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στην ανυπεράσπιστη από τερματοφύλακα εστία. Το «Τριφύλλι» λίγο έλειψε να κάνει την ανατροπή στο 20ο λεπτό. Ο Μπακασέτας εκτέλεσε ένα κόρνερ από δεξιά, ο Αράο πήρε την κεφαλιά και ο Γεντβάι με το στήθος έστειλε την μπάλα προς την εστία, αλλά ο Κοτάρσκι παραχώρησε κόρνερ. Δευτερόλεπτα μετά, ο Τζούριτσιτς έπιασε ένα μακρινό σουτ, όμως ο Κοτάρσκι μάζεψε εύκολα τη μπάλα. Ο Ιωαννίδης είχε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 35ο λεπτό. Ο Τετέ έμεινε όρθιος από το μαρκάρισμα του Μπάμπα και έφυγε στην αντεπίθεση, έδωσε στον αρχηγό του «Τριφυλλιού» κι αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο δεύτερο μέρος. Ο Τετέ με ωραία σέντρα βρήκε τον Μαξίμοβιτς κι αυτός πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Κοτάρσκι απομάκρυνε σωτήρια σε κόρνερ. Από την εκτέλεση αυτού από τον Μπακασέτα, ο Ίνγκασον απείλησε με το κεφάλι, ωστόσο η μπάλα κατέληξε άουτ. Ο ΠΑΟΚ έχασε τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει στο 58′. Ο Τάισον είχε χώρο στο ημικύκλιο, όμως αντί να σουτάρει προτίμησε να δώσει στον Ζίβκοβιτς στην περιοχή. Ο Σέρβος έκανε το πλασέ, αλλά ο Ντραγκόφσκι τον σταμάτησε με το πόδι. Ο Ζίβκοβιτς έγινε εκ νέου αποδέκτης της μπάλας και έστρωσε στον Τάισον που σούταρε, ωστόσο η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ. Αυτή ήταν η πρώτη φάση του «Δικεφάλου» του Βορρά μετά το γκολ που πέτυχε ο Σέρβος. Τα δεδομένα του αγώνα άλλαξαν στο 60ο λεπτό. Ο Μπάμπα πάτησε με τις τάπες τον Βαγιαννίδη και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Παναθηναϊκός έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσε για την ανατροπή, όμως ο Κοτάρσκι επενέβη όπου χρειάστηκε. Στο 66′, ο Ιωαννίδης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και προσπάθησε να απειλήσει, ωστόσο ο Κροάτης πορτιέρε τον σταμάτησε. Το ίδιο έκανε και στην κεφαλιά του αρχηγού των «πράσινων» στο 79′, την οποία ο Κοτάρσκι απέκρουσε ενστικτωδώς. Στο φινάλε, το «Τριφύλλι» βρήκε το γκολ της λύτρωσης με το υπέροχο τελείωμα του Αζεντίν Ουναΐ και, έτσι, οι γηπεδούχοι επικράτησαν 2-1 με το τελικό σφύριγμα της λήξης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ρουί Βιτόρια): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο (72′ Ουναχί), Μακσίμοβιτς, Μπακασέτας (90’+3 Μαντσίνι), Τετέ (90’+3 Τσέριν), Τζούριτσιτς (72′ Πελίστρι), Ιωαννίδης

ΠΑΟΚ (Τζιανπάολο Καστορίνα): Κοτάρσκι, Γιόνι Όττο, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Μπάμπα, Καμαρά, Οζντόεφ (72′ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς (90’+3 Σορετίρε), Μουργκ (63′ Σάστρε), Τάισον (72′ Ντεσπόντοφ), Τόμας (63′ Σαμάτα)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Βόλος-ΑΕΚ 2-4: Ήσυχο απόγευμα στο Πανθεσσαλικό για την Ένωση
Επόμενο άρθρο Παναθηναϊκός AKTOR-ΠΑΟΚ 100-81: Ακόμια μία εκατοστάρα στο ΟΑΚΑ, θύμα ο «Δικέφαλος» του Βορρά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τασούλας: Θα κηρύξει την Τρίτη την έναρξη της 29ης Συζήτησης Στρογγυλής Τραπέζης του Economist
3 ώρες ago
Επιστολή Κυρανάκη σε δημάρχους για την εφαρμογή μέτρων του ΚΟΚ – Ποιες ενέργειες αναλαμβάνουν δήμοι και περιφέρειες
4 ώρες ago
Δέσμη νέων ευρωπαϊκών προγραμμάτων 8 δισ. ευρώ ανακοίνωσε η κυβέρνηση
5 ώρες ago
Υπουργικό Συμβούλιο: Τα θέματα που συζητήθηκαν, οι αποφάσεις που ελήφθησαν
5 ώρες ago
ΕΟΤ: Ενίσχυση της δυναμικής της Καρπάθου στην ιταλική αγορά
6 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου ο πρόεδρος του κόμματος «Κίνημα Δημοκρατίας», Στέφανος Κασσελάκης σε…

News Room

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστας Καραγκούνης στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Κώστας Καραγκούνης στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή σχολιάζοντας…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λουτσέσκου στους παίκτες του: Πιέστε τον εαυτό σας στο 100%

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Richard Hsiao: Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσοπούρογλου διετίας και επίσημα στον ΠΑΟΚ

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σοκ στο γαλλικό ποδόσφαιρο: Υποβιβάστηκε η Λιόν λόγω χρεών

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?