ΠΑΜΕ: Στο Σύνταγμα η Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση

22

[ad_1]

Στις 10.30πμ την Τετάρτη 1η Μάη, θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ την Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στην Αθήνα.
Στο πλαίσιο με το οποίο το ΠΑΜΕ καλεί στις Πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις το ΠΑΜΕ (διαβάστε το πλήρες κείμενο), αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:«1η ΜΑΗ, ΜΕΡΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ!
Υπάρχει διέξοδος! Με την εργατική τάξη στην πρωτοπορία, σε συμμαχία με τους μικρούς αγρότες και τους επαγγελματίες, προχωράμε μπροστά για το μέλλον που μας ανήκει, για τον μεγάλο αγώνα της απελευθέρωσης των εργατών και των καταπιεσμένων από τα δεσμά της εκμετάλλευσης! Να τραβήξουμε το δικό μας δρόμο ανάπτυξης, που θα έχει ως μοναδικό κίνητρο την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.
Αυτό είναι το ιστορικό μήνυμα της Πρωτομαγιάς, που όσο κι αν προσπαθήσουν, αφεντικά, κυβερνήσεις και συνδικαλιστική μαφία, δεν θα επιτρέψουμε να παραχαραχτεί.
Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε! Το σύνθημα, που γεννήθηκε μέσα από εργατικές εξεγέρσεις και επαναστάσεις, εξακολουθεί να είναι επίκαιρο, να δίνει ελπίδα, να είναι οδηγός και να φωτίζει το δρόμο μας.
Δυναμώνουμε την οργάνωσή μας, την ταξική ενότητα, την εργατική αλληλεγγύη!Εναντία στην καπιταλιστική εκμετάλλευση και στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους.Με σωματεία εργατών, όχι των κυβερνήσεων και των εργοδοτών»>
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]