Ο υπουργός εσωτερικών Μ. Βορίδης στη Βεργίνα τηλεόραση :”Πρέπει να τελειώνουμε με τον εξτρεμισμό της άκρας Αριστεράς “

Ά Μέρος
17-18.33
“Πρέπει να τελειώνουμε με τον εξτρεμισμό της άκρας Αριστεράς “τόνισε μεταξύ άλλων στον δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο και στην εκπομπή “σχολιάζοντας την επικαιρότητα” στη Βεργίνα τηλεόραση ο υπουργός εσωτερικών Μάκης Βορίδης με αφορμή την παρουσίαση βίντεο όπου αναρχικοί βεβηλώνουν την εικόνα της Παναγίας.
Ο υπουργός αναφέρθηκε στη συνέχεια σε σειρά θεμάτων όπως τα μέτρα στήριξης των σεισμοπαθών της Θεσσαλίας, λέγοντας ότι σε ετοιμότητα βρίσκονται όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να υλοποιηθούν με ταχύτητα οι οδηγίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και να αντιμετωπιστούν έγκαιρα και αποτελεσματικά οι άμεσες ανάγκες των πληγέντων από τον Εγκέλαδο.
23.44- 25.20
Επιπλέον στην οικονομική ενίσχυση των Δήμων, ύψους 2.5 δις ευρώ μέσω προγραμμάτων.
30.40-31.30
Για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου σημείωσε ότι καταλαμβάνεται από τους περιορισμούς της πανδημίας και δεν γνωρίζει αν θα γίνει μεγάλη στρατιωτική παρέλαση.
33.25-34.
Τέλος στο Β μέρος της εκπομπής αναφέρθηκε εκτενώς στις εξετάσεις κτήσης ελληνικής ιθαγένειας αλλά και στην ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού αλλά μίλησε και για την οικονομική ενίσχυση που θα δοθεί στους κατοίκους στο Καστελόριζο.
Β μέρος 29.48-30.16

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ντροπή σας εκεί στην Βεργίνα…θα φάτε μαύρο κ εσείς…διωξατε τον βλάχο…κ χθες η Αθήνα θα είχε νεκρό κ ο καλόγερος έγλειψε τον Βορίδη…λες κ είμαστε στα χρυσά χρονιά…ερωτησεις της πλάκας…δεν μας τα λέει καλά ο καλογηρος…μεγαλη κωλοτούμπα…μηπως το πάει για πολιτικός,??

  2. Οχι κ. Καλόγερε μην ρίχνετε εδω και καιρό μονο τις ευθύνες στον Χρυσοχοϊδη !Εντολες της κυβέρνησης εκτελει αλλιως θα ειχε ξηλωθεί!Μιά χαρα τα ελεγε ο κ.Βλάχος που μαλλον δεν συμφωνούσατε μέ τίς αλήθειες που ελεγε!Μην τους καλύπτετε αλλο …..την ιδια τύχη θά εχουν με τους προηγούμενους!Δεν εχουμε μνημη χρυσόψαρου!Βγαλτε και τον κ. Αντωνιάδη να σας πει τά αισχη που γίνονται στα νοσοκομεια της χώρας εν ενόματι του κόβιτ!