Ο Κ. Μητσοτάκης στα Σεπόλια: Η ΝΔ θα εξασφαλίσει ασφάλεια και ανάπτυξη (video)

[ad_1]

Ασφάλεια στις γειτονιές και μείωση των φόρων για την ενίσχυση της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης,ο οποίος επισκέφθηκε τα Σεπόλια.

Η υπερφορολόγηση και τα κρούσματα εγκληματικότητας ήταν τα κύρια ζητήματα που έθεσαν οι κάτοικοι των Σεπολίων στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο κ.Μητσοτάκης περπάτησε στον κεντρικό εμπορικό δρόμο και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες περιοχής. Είπε συγκεκριμένα: Εδω στα Σεπόλια, στο κέντρο της Αθήνας, συνυπάρχει η φυσική ανασφάλεια με την οικονομική ανασφάλεια. Μία όμορφη παραδοσιακή συνοικία των Αθηνών οδηγείται στην φτώχεια και την εγκατάλειψη. Το μήνυμα, το οποίο άκουσα και εδώ από τις γειτονιές της Αθήνας είναι ένα. Δεν αντέχουμε άλλο. Την επόμενη μέρα η ΝΔ θα εξασφαλίσει ασφάλεια στις γειτονιές της Αθήνας και ανάπτυξη μέσα από την μείωση των φόρων που θα ξαναδώσει ανάσα στην μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα.
Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφτηκε και την σιδηροδρομική διάβαση στην συμβολή των οδών Σεπολίων και Κωνσταντινουπόλεως και διαπίστωσε την επικινδυνότητα του σημείου.Πηγή: ΕΡΤΡεπορτάζ: Γιάννης Τρουπής
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]