Ο Αντετοκούνμπο και το σακάκι του με τον Παρθενώνα

Την αγάπη του για την Ελλάδα έδειξε για ακόμη μία φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα NBA Awards 2019, μόνο που αυτή την φορά το έκανε με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

O Greek Freak έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης ο πρώτος Έλληνας MVP του NBA και παρέλαβε το βραβείο του φορώντας ένα ιδιαίτερο σακάκι με μία λεπτομέρεια στο εσωτερικό του που λίγοι πρόσεξαν.Τι κι αν το μπλε σακάκι του απ΄ έξω φαινόταν κανονικό, από μέσα είχε μία ιδιαίτερη «έκπληξη».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φωτογραφήθηκε, λοιπόν, με ένα σακάκι δια χειρός Γιώργου Παπαδόγαμβρου, ο οποίος θεωρείται από τους μάστερ σχεδιαστές γαμπριάτικων κουστουμιών κι έδειξε την λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά.

Ο Ελληνας μπασκετμπολίστας είχε ζητήσει να ραφτεί ο Παρθενώνας στη φόδρα του υφάσματος και συγκεκριμένα σε όλη την δεξιά πλευρά του σακακιού.

Μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιλέγει να διακοσμήσει με ένα αρχαίο ελληνικό γλυπτό το σακάκι του, καθώς σε παλαιότερη εμφάνιση του είχε ποζάρει δείχνοντας πως στην φόδρα του σακακιού του είχε ραφτεί το άγαλμα της Θεάς Αθηνάς – που σήμερα κοσμεί το περίβολο της Ακαδημίας Αθηνών-.