Ο Αλέξης Γεωργούλης μιλάει στην Ευρωβουλή αλλά κανείς δεν καταλαβαίνει τι λέει

85

Έμπνευση φαίνεται ότι είχε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης κατά τη διάρκεια παρέμβασής του στην Ευρωβουλή στην εκδήλωση για την εξόρυξη χρυσού που διοργάνωσαν οι Στέλιος Κούλογλου και Κώστας Αρβανίτης.

Ο ευρωβουλευτής μίλησε με την ιδιότητα του ως συντονιστής της Επιτροπής Αναφορών #PETI για να ενημερώσει για την πρόοδο των αιτημάτων που κατατέθηκαν στην Επιτροπή. Το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν κατάλαβε τι ήθελε να πει.

Ενδεικτικά παραθέτουμε αποσπάσματα από την ομιλία του:

«Η Κομισιόν εδώ έχει απαντήσει, πως από την στιγμή που δεν έχει αλλάξει τίποτα στις δύο αναφορές που υπάρχουν στα δύο μεγάλα ζητήματα δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει λόγος για να κρατηθούν ανοιχτές. Αλλά στην τελευταία υπάρχουν κι άλλες υποθέσεις που πρέπει να ανοίξουνε οπότε εκεί ίσως υπάρχει μια ελπίδα ώστε αυτό το πράμα να βρει έναν τρόπο να είναι πιο δίκαιος προφανώς. (…) Αυτή η αναφορά πρέπει ουσιαστικά για να δημιουργήσει κάποιο αντίκτυπο πρέπει να την φέρουμε ξανά στην PETI στις επόμενες αναφορές για το 2020 γιατί για το 2019 έχουν κλείσει και από εκει θα προσέχουμε και θα έχουμε ό,τι μπορούμε να κάνουμε για να φέρουμε την δικαιοσύνη και όπου χρειάζεται φως να το ρίξουμε.»

Για του λόγου το αληθές δείτε το βίντεο:

Georgoulis Gold Mining 20.11.2019

Παρέμβαση Georgoulis Alexis MEP στην εκδήλωση για την εξόρυξη χρυσού που διοργάνωσαν οι Ευρωβουλευτές Στέλιος Κούλογλου – Stelios Kouloglou & Kostas Arvanitis, με την ιδιότητα του ως συντονιστής της Επιτροπής Αναφορών #PETI για να ενημερώσει για την πρόοδο των αιτημάτων που κατατέθηκαν στην Επιτροπή. #SYRIZAEP

Δημοσιεύτηκε από Syriza European Parliament στις Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019