Ο «άρχοντας των δαχτυλιδιών» Λευτέρης Πετρούνιας στην ΕΡΑσπορ 101,8 (audio)

[ad_1]

Στη μεγάλη οθόνη, ο τίτλος ανήκει στον Φρόντο Μπάγκινς, ένα δημιούργημα μυθοπλασίας που περνάει δια πυρός και σιδήρου για να πετύχει το στόχο του, σαρώνοντας τα Όσκαρ.

Στην πραγματική ζωή, ο αντίστοιχος ήρωας, χωρίς να είναι προϊόν μυθοπλασίας, αγγίζει τα όρια του μύθου, πλην όμως ακολουθεί το «παράδειγμα» του κινηματογραφικού περνώντας επίσης δια πυρός και σιδήρου για να φτάσει στο στόχο που είναι η κορυφή.
Ο πραγματικός ήρωας, λοιπόν, έρχεται στην ΕΡΑσπορ. Ο «άρχοντας των δαχτυλιδιών», ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο αθλητής που εδώ και πάνω από τέσσερα χρόνια έχει ξεχάσει τι θα πει δεύτερη θέση, κατακτώντας ένα χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τρία σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ένα σε Παγκόσμιο Κύπελλο, τέσσερα σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και άλλο ένα σε Ευρωπαϊκούς Αγώνες, ο άνθρωπος που έχει δώσει το όνομά του σε μια άσκηση των κρίκων, θα… κάνει παιχνίδι την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου από τις 10 ως τις 12 το βράδυ στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας.
Ο κορυφαίος όλων των εποχών στους κρίκους, θα ξετυλίξει το κουβάρι της ζωής του, θα μιλήσει για τα όνειρα και τους στόχους του, θα παίξει τη μουσική που του αρέσει να ακούει και, γενικά, θα τα πάρει όλα… επ’ ώμου, όπως άλλωστε κάνει τόσο χρόνια και στο άθλημά του.
Συντονιστείτε…
Καλλιτέχνες, διανοούμενοι, επιστήμονες και φυσικά αθλητές έχουν τη δική τους εκπομπή! Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα από αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους.
Μαζί τους, σε δεύτερο ρόλο, ο Τάσος Επιτρόπου.
ΕΡΑσπορ 101,8… Σταθερή αξία!
 
ΠΗΓΗ: ΕΡΑΣΠΟΡ

[ad_2]