ΟΧΙ σε hot spot στη Χαλκιδική! Ομόφωνη απόρριψη εργολάβου για δομή προσφύγων στη Νέα Τένεδο

557

Ανάστατοι οι κάτοικοι του δήμου Νέας Προποντίδας στην Χαλκιδική μετά την αίτηση εργολάβου να δημιουργήσει μεγάλη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών έξω από το χωριό της Νέας Τενέδου.

Ο εργολάβος Ν. Καματάκης φέρεται να αγόρασε μια έκταση περίπου 120 στρμ πάνω από τη Νέα Τένεδο με την προοπτική να δημιουργήσει ένα hot spot δυναμικότητας 2000 ατόμων. Η Ν. Τένεδος είναι ένα ορεινό χωριό δίπλα στην Ν. Τρίγλια όπου στην απογραφή του 2011 αριθμούσε 312 κατοίκους.

Ο εργολάβος ζήτησε με επίσημο αίτημά του την σύμφωνη γνώμη της δημοτικής αρχής και χθες, Δευτέρα, συγκαλέστηκε έκτακτο κατεπείγον δημοτικό συμβούλιο όπου ομόφωνα απέρριψε το αίτημα του ιδιώτη.

Ετοιμάζονται κινητοποιήσεις

Οι κάτοικοι λένε όχι στην περίπτωση δημιουργίας δομής μεταναστών και προσφύγων στην περιοχή και είναι έτοιμοι για κινητοποιήσεις ακόμη και πάνω σε μπουλντόζες…

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μην αφήσετε κανέναν “εργολάβο” να δημιουργήσει hotspot. Πρέπει να καταλαβει η κυβέρνηση ότι κανένας δεν θα δεχθεί λαθρομετανάστες σε καμια περιοχή της Ελλάδας και να πάρει μέτρα για την επανοπροώθησή τους στις χώρες τους.

  2. Γιατί ρε εργολάβε δεν το κάνεις για τόσες Ελληνικές οικογένειες που βρέθηκαν στο δρόμο, να είσαι και ο πρώτος μάγκας??? Ε??? Τι εννοείς ότι δεν επιδοτούνται αυτά???

  3. Μα γιατί αντιδρούν οι παλιοφασίστες; Δεν θέλουν να κινδυνεύουν οι κόρες τους καθημερινά από ομαδικό βιασμό; Δεν θέλουν να ζουν την περιπέτεια συνεχώς με ενέδρες στα αυτοκίνητα και ληστείες στα σπίτια; Μα τι ρατσισμός!