Οργή στην Θεσσαλονίκη για την συμπεριφορά της Κ. Σακελλαροπούλου!

Αρνητική πρωταγωνίστρια για άλλη μια φορά η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία κατάφερε να εξοργίσει πολίτες, ακαδημαϊκούς αλλά και τους χιλιάδες πολίτες που έσπευσαν για να παρακολουθήσουν την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την μεγάλη εθνική επέτειο.Είχαν προηγηθεί οι προσαγωγές δύο υγιειονομικών σε αναστολή, οι οποίες μάλιστα είναι και μητέρες, όταν ζήτησαν να μιλήσουν για λίγα δευτερόλεπτα στην πρόεδρο, κατά την προσέλευση της στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Παράπονο όμως υπάρχουν και από τον ακαδημαϊκό κόσμο, καθώς η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έφθασε με καθυστερηση μισης ωρας στην καθιερωμενη τελετη του ΑΠΘ το απογευμα της 26/10.

Συγκεκριμένα, αντί στις 6.30 εφθασε στις 7 χωρις να ζητήσει ούτε μία συγνωμη.
Και στο τέλος της σημερινής παρέλασης ακούγονταν πολίτες που απευθύνονταν στην Πρόεδρο. Τρεις γυναίκες που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία κατάφεραν να περάσουν από τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και να πλησιάσουν πολύ κοντά στον χώρο όπου βρισκόταν η πρόεδρος της Δημοκρατίας. Φώναξαν συνθήματα και ζήτησαν να επιστρέψουν στην εργασία τους όσοι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί βρίσκονται σε αναστολή.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειναι τοις πάσι γνωστό οτι της προκαλεί αλλεργία οτι εχει σχέση μέ τήν ορθοδοξία ,τήν σημαία (που αφαίρεσε απ τό προεδρικό μέγαρο) και δέν παρέστη στήν επαρση της σημαίας στό Λευκό Πύργο ανήμερα της 26ης Οκτωβρίου της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και του προστάτη της Μεγαλομάρτυρα Α. Δημητρίου (αυτό δέν εχει ξαναγίνει από πρόεδρο της Δημοκρατίας!) !Οτι εθνικό τήν ανατριχιάζει ως παλαιά κνίτισα!Ουδεμία εκπληξη γιά τήν εν λόγω κυρία!