Οι ευρωεκλογές αλλά και η εθνική κάλπη κυριαρχούν στην ατζέντα των κομμάτων (video)

[ad_1]

Σε ρυθμούς ευρωεκλογών κινείται η πολιτική ζωή του τόπου με τις πολιτικές δυνάμεις έτοιμες για την μάχη της κάλπης. Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι θετικό και δεν θα μας δημιουργήσει καμμία πίεση» είπε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, βλέποντας εθνικές εκλογές τον Οκτώβρη. Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει καθαρά και αδιαμφισβήτητα δηλώνει η εκπρόσωπος Tύπου του κόμματος Σοφία Ζαχαράκη, ενώ η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά κάνει λόγο για την ανάγκη πολιτικής αλλαγής. Σε συστράτευση καλεί το λαό ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Οι ευρωεκλογές του Μαΐου αλλά και η εθνική κάλπη είναι στις πρώτες σελίδες της πολιτικής ατζέντας όλων των κομμάτων.
Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης εξέφρασε την αισιοδοξία του για θετικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, την εξάντληση της τετραετίας αλλά και την ανάγκη να χτιστούν γέφυρες των προοδευτικών δυνάμεων για μια μελλοντική διακυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει και τις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές καθαρά και αδιαμφισβήτητα» δηλώνει η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Σοφία Ζαχαράκη. «Και θα τις κερδίσει επειδή ο ελληνικός λαός,που θα ψηφίσει για πρώτη φορά έπειτα από τέσσερα χρόνια, θα δείξει την πόρτα εξόδου στον Αλέξη Τσίπρα και την απαξιωμένη κυβέρνησή του, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα πολιτικής αλλαγής και αλλαγής σελίδας», τονίζει η κα Ζαχαράκη.
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά μιλώντας στην ΕΡΤ προέταξε την ανάγκη πολιτικής αλλαγής, περιγράφοντας μάλιστα και την επόμενη μέρα των εκλογών. Η κα Γεννηματά είπε πως παρεκκλίσεις από τη γραμμή του Συνεδρίου δεν θα γίνουν ανεκτές από κανέναν.
Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας από τη Λιβαδειά κάλεσε το λαό να συμπορευτεί με το κόμμα στις καθημερινές μάχες και τις εκλογικές αναμετρήσεις.
Πηγή: ΕΡΤ
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]