Ν. Παππάς στην ΕΡΤ: Ο Κ. Μητσοτάκης θέλει να ξηλώσει όσα πετύχαμε

[ad_1]

«Μετά την έξοδο από τα μνημόνια αποκρυσταλλώνονται δύο διαφορετικές στρατηγικές για το τι θα κάνει η χώρα μας στην πορεία προς το μέλλον. Ο ελληνικός λαός ή έχει βγάλει συμπεράσματα από τη μεγάλη κρίση ή θα επανέλθει σε πολιτικές που μας κατέστρεψαν. Είναι ξεκάθαρο ότι από τη μία έχουμε τη στρατηγική της δίκαιης ανάπτυξης, που εμείς υπηρετούμε και από την άλλη την πολιτική ενός νέου μνημονίου, του κ. Μητσοτάκη, που θέλει να ξηλώσει ότι εμείς πετύχαμε».
Αυτό δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μιλώντας στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» της ΕΡΤ1. Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ έκανε λόγο για «συγκεκριμένα εκδοτικά συγκροτήματα και κυρίως το συγκρότημα του κ. Μαρινάκη που έχει βάλει στόχο την πτώση της κυβέρνησης, την οποία έχει αποκαλέσει χούντα. Έχει σχέσεις με τη Νέα Δημοκρατία και όπως μάθαμε τη χρηματοδοτεί» σχολίασε.
Απαντώντας για το προεκλογικό κλίμα και τις δημοσκοπήσεις, σημείωσε ότι «τα κυβερνητικά κόμματα συνήθως υφίστανται φθορά, αλλά στην περίπτωση ΣΥΡΙΖΑ αυτό δεν ισχύει, καθώς παρατηρούνται σημάδια συσπείρωσης. Σημάδια που καταγράφουν και οι δημοσκοπήσεις που συνεχώς υποτιμούν τη δυναμική που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία».
Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές ο υπουργός ΨΗΠΤΕ είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές. Η Νέα Δημοκρατία κατεβάζει τον πήχη των προσδοκιών για να μην προσγειωθεί απότομα. Στον δημόσιο διάλογο έχει πάρει ο αέρας το αφήγημα περί σαρωτικής νίκης της Νέας Δημοκρατίας. Υπάρχει μια βίαιη προσαρμογή στην πραγματικότητα».
Τέλος, ο Ν. Παππάς απαντώντας για την κριτική που δέχθηκε για τις τηλεοπτικές άδειες, ανέφερε ότι «για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια υπάρχουν άδειες. Αλλά και πριν τις άδειες είχαμε εισπράξει χρήματα, που δεν εισέπρατταν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Πλέον ο νόμος προστατεύει τους εργαζόμενους, ενώ έχουμε θεσπίσει κι ένα κίνητρο για οπτικοακουστικές παραγωγές, το οποίο αξιοποιούν τα κανάλια».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]