ΝΔ: Ούτε τα προσχήματα δεν τήρησε σήμερα ο κ. Βούτσης

42

Για πρωτοφανή ευτελισμό που έχουν επιβάλει στο κοινοβούλιο ο Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος και ο οποίος κορυφώθηκε σήμερα με τη βούλα του Νίκου Βούτση κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατίαμε αφορμή τη σημερινή ιλαροτραγωδία που έλαβε χώρα με τον πρόεδρο της Βουλής να «παρακαλά» τον Θανάση Παπαχριστόπουλο να μην παραιτηθεί.

Ο κ. Βούτσης, ο οποίος έχει λάβει πλέον και επίσημα ρόλο διαμεσολαβητή ανάμεσα στους εκβιαζόμενους εταίρους, δεν τήρησε ούτε τα προσχήματα, τονίζει η Πειραιώς σε ανακοίνωση της, σημειώνοντας πως οι άνθρωποι που κυβερνούν τη χώρα έχουν χάσει και το τελευταίο ψήγμα πολιτικής και προσωπικής αξιοπρέπειας για λίγους ακόμη μήνες εξουσίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:

«Ούτε τα προσχήματα δεν τήρησε σήμερα ο κ. Βούτσης.

Ο πρωτοφανής ευτελισμός που έχουν επιβάλει στο κοινοβούλιο οι κ. Τσίπρας και Καμμένος κορυφώθηκε σήμερα με τη βούλα του κ. Νίκου Βούτση. Ο πρόεδρος της Βουλής λαμβάνοντας πλέον και επισήμως ρόλο διαμεσολαβητή ανάμεσα στους εκβιαζόμενους εταίρους παρακάλεσε(!) τον βουλευτή Παπαχριστόπουλο να μην παραιτηθεί μέχρις ότου ολοκληρωθούν τα μαγειρέματα της κυβέρνησης.

Οι πολίτες έχουν καταλάβει από καιρό ότι οι άνθρωποι που κυβερνούν τη χώρα είναι κατώτεροι των αξιωμάτων τους. Σήμερα απλά συνειδητοποίησαν ότι έχουν χάσει και το τελευταίο ψήγμα πολιτικής και προσωπικής αξιοπρέπειας για λίγους ακόμη μήνες εξουσίας».