Ναύπακτος: Στη νεκροψία οι απαντήσεις για τον αιφνίδιο θάνατο της 26χρονης αστυνομικού

Σε λίγες ώρες στη Ναύπακτο, το τελευταίο αντίο στην 26χρονη αστυνομικό Χαρούλα Κανέλλου θα πουν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της από το Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης-Υμηττού όπου υπηρετούσε.

Απαρηγόρητος ο συνάδελφος της, με τον οποίο η 26χρονη είχαν βγει για μια συνηθισμένη περιπολία τα ξημερώματα της Τετάρτης σε περιοχές του δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, μέχρι την στιγμή που άρχισε για εκείνη η αντίστροφη μέτρηση για την ζωή της.

Από την στιγμή που η κοπέλα του παραπονέθηκε πως κάτι δεν πάει καλά μέχρι την κατάρρευση της μέσα στο περιπολικό, ο αστυνομικός κατέβαλλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την βοηθήσει χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αμέσως ειδοποίησε τους ανωτέρους του στο αστυνομικό τμήμα, όπου έλαβε την εντολή να την μεταφέρει το γρηγορότερο στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Χωρίς να χάσει χρόνο ο αστυνομικός μετέφερε μέσα σε λίγα λεπτά την 26χρονη στο νοσοκομείο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου οι γιατροί την παρέλαβαν χωρίς σφυγμό, καθώς είχε αφήσει την τελευταία της πνοή μέσα στο περιπολικό.