Νέες αποκαλύψεις για τον καπετάνιο Καμμένο και την θαλαμηγό του

41

Σύμφωνα πληροφορίες του Πρώτου Θέματος η αδυναμία του Καμμένου στα σκάφη βρήκε πρόσφορο έδαφος μετά την πολιτική του αποστρατεία.

Το φουσκωτό των 8,3 μέτρων που είχε μέχρι τώρα αλλά και ένα των 11.5 μέτρων δεν έφταναν για τον καπετάνιο Παύλο. Έτσι αγόρασε το εντυπωσιακό LayBack (στα ελληνικά σημαίνει «ξαπλώνω» και «αράζω»).Πρόκειται για μια Ferretti 68 που μπορεί να αγόρασε μεταχειρισμένη αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ευκαταφρόνητο το ποσό των 530.000 ευρώ που κατέβαλε σύμφωνα με πληροφορίες για την αποκτήσει.

Μείζον ζήτημα προκύπτει αν επιβεβαιωθούν οι φήμες για την αγορά του πολυτελούς σκάφους καθώς το τελευταίο Πόθεν Έσχες που έχει καταθέσει στη Βουλή (οι δηλώσεις των -μέχρι τις προάλλες- εν ενεργεία βουλευτών σταματούν στο 2015) δεν προκύπτει επ’ ουδενί δυνατότητα μιας τέτοιας αγοράς για τον Πάνο Καμμένο.Σύμφωνα με το δημοσίευμα με τις εργασίες συντήρησης στο σκάφος ο καπετάν Καμμένος σήκωσε άγκυρα και έβαλε πλώρη για τις Σποράδες. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα ο ίδιος και ο γιός του μπήκαν στο λιμάνι της Σκιάθου με ένα τέντερ με σκοπό να προμηθευτούν βασικά είδη πρώτης ανάγκης. Το υπερπολυτελές σκάφος ήταν αγκυροβολημένο στο παλιό λιμάνι της Σκιάθου, στο νησάκι Τσουγκριάς.