Νέα “μετωπική” Καμμένου-Κοτζιά για τις βίζες

27

[ad_1]

Στη Βουλή μεταφέρθηκε η κόντρα ανάμεσα στον πρώην Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά με αφορμή μια επίκαιρη ερώτηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τις βίζες. Σκάνδαλο βλέπουν οι ΑNEΛ, είναι εθνικός συκοφάντης «ανταπάντησε» ο Νίκος Κοτζιάς.
«Καμμία σκιά στην ανάθεση έργου» διευκρίνισε ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.
Στην επίκαιρη ερώτησή του ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και οι Βουλευτές του έκαναν λόγο για μεγάλο σκάνδαλο που αγκαλιάζει τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά. Aναφέρθηκαν στη διαγωνιστική διαδικασία για την ανάδειξη παρόχων υπηρεσιών υποστήριξης των προξενικών αρχών, τις λεγόμενες βίζες.
«Να αφήσει τις κλάψες και να μη κρύβεται πίσω από το νόμο περί ευθύνης Υπουργών και να έρθει στο δικαστήριο» είπε ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς για τον Πάνο Καμμένο αποκαλώντας τον εθνικό συκοφάντη.
«Ο κ. Καμμένος ας μην χύνει την καρδάρα κάθε λίγο και λιγάκι. Δεν το αξίζει ούτε ο ίδιος, ούτε εμείς, είχαμε μια συμμαχία που οδήγησε τη χώρα στην έξοδο από την οικονομική κρίση και την επιτροπεία.», δήλωσε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Παναγιώτης Ρήγας, σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM. Παράλληλα επανέλαβε ότι «πολιτικές διαφορές προφανώς και υπήρχαν, τόσο στο γνωστό θέμα με τη Συμφωνία των Πρεσπών όσο και σε πολλά άλλα θέματα»
«Έχουν ελεγχθεί όλα τα στάδια της διαδικασίας και καταθέσαμε όλα τα στοιχεία στη Βουλή και δεν υπάρχει καν σκιά¨»απάντησε ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος,ο οποίος αναφέρθηκε στην αψεγάδιαστη τριαπεντάχρονη πορεία του Νίκου Κοτζιά.
Ρεπορτάζ: Λάμπρος Παναγιώτου
Πηγή: EΡT1
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]