Νέα μακάβρια ευρήματα στην Κύπρο (video)

22

[ad_1]

Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία παρακολουθεί τις συγκλονιστικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου επτά ανθρώπων. Μια βαλίτσα εντοπίστηκε και το πτώμα σε αποσύνθεση που περιείχε μεταφέρθηκε για αναγνώριση από ιατροδικαστές που καλούνται να διαπιστώσουν εάν ανήκει στην 29χρονη Φιλιππινέζα ή στην 36χρονη από τη Ρουμανία.

Σύμφωνα με την ομολογία του 35χρονου, που παραδέχθηκε ότι πέταξε στη λίμνη βαλίτσες με τρία πτώματα, πρόκειται για την 36χρονη Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα και την 8χρονη κόρη της Έλενα Ναταλία από τη Ρουμανία και την Mαρικάρ Βάλντεζ Αρκουίλα από τις Φιλιππίνες.
Από τις 10 το πρωί, μέλη της Πυροσβεστικής, άνδρες της ΕΜΑΚ αλλά και ιδιώτες με τη χρήση ρομποτικής κάμερας ερευνούν στη Κόκκινη Λίμνη, όπου εντοπίστηκε και δεύτερη βαλίτσα ωστόσο είναι πολυ δύσκολη η αποκόλλησή της από τη λάσπη.
Χθες ρομποτική κάμερα υψηλής ευκρίνειας εντόπισε δύο αντικείμενα, που εικάζεται πως πρόκειται για βαλίτσες, ωστόσο η στάθμη στη λίμνη αλλάζει συνεχώς, δυσχεραίνοντας τις προσπάθειες.
Παράλληλα, συνεχίζονται και οι έρευνες στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτου, για τον εντοπισμό της 6χρονης Sierra, κόρης της Mary Rose από τις Φιλιππίνες.
ΕΡΤ1/ Ρεπορτάζ:Μανώλης Καλατζής
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]