Νέα κόντρα κυβέρνησης-ΝΔ – Κυβερνητικές πηγές: Η ΝΔ υιοθετεί θεωρία συνωμοσίας που θα ζήλευε και ο Σώρρας

[ad_1]

Για θεωρίες συνωμοσίας και για κατάντια του πάλαι ποτέ σοβαρού κόμματος της ΝΔ κάνουν λόγο πηγές της κυβέρνησης απαντώντας σε ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η Πειραιώς με αφορμή ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ περί προσγείωσης «κυβερνητικού αεροσκάφους της Βενεζουέλας στο «Ελ. Βενιζέλος» και παραμονής του για 4 ώρες στη διάρκεια των οποίων ο υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Μαδούρο έκανε κάποιες συναντήσεις», κάλεσε την κυβέρνηση να απαντήσει «γιατί έδωσε άδεια προσγείωσης στο εν λόγω αεροσκάφος, όταν οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες το αρνήθηκαν, και με ποιους συναντήθηκε ο εκπρόσωπος του κ. Μαδούρο.»
«Τα λαγωνικά του ΣΚΑΪ μας ανακάλυψαν ξανά. Από την προσγείωση ενός αεροσκάφους, το οποίο ερχόταν από την Ασία, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με σκοπό τον ανεφοδιασμό, ο ΣΚΑΙ κατασκεύασε μια θεωρία συνωμοσίας, την οποία θα ζήλευε ακόμη και ο Άρτεμης Σώρρας. Η ΝΔ προφανώς έσπευσε να την υιοθετήσει, όπως προφανώς αναμέναμε. Το ερώτημα είναι εάν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει κανείς με την κατάντια ενός πάλαι ποτέ σοβαρού κόμματος», ανέφεραν κυβερνητικές πηγές.
Πηγή ΕΡΤ
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]