Μ. Μπόλαρης: «Η ανακύκλωση αποτελεί μια πρόκληση στην οποία πρέπει να συμμετέχουμε όλοι»

Ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία επισκέφθηκε την Υπηρεσία Καθαριότητας του κεντρικού Δήμου της πόλης και τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων

Την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, και τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμματοφόρων (Σ.Μ.Α.). επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης Μάρκος Μπόλαρης.

Ο κ. Μπόλαρης συναντήθηκε με τους εργάτες καθαριότητας και το τεχνικό προσωπικό που υποστηρίζει τον στόλο των αυτοκινήτων, τόσο για την καθαριότητα όσο και για τη μεταφορά απορριμμάτων.

«Εργάζεστε σ’ έναν κρίσιμο, νευραλγικό τομέα που αφορά την εικόνα της πόλης και την υγεία των συμπολιτών μας. Ο τομέας καθαριότητας κατατάσσεται στις δύσκολες υπηρεσίες. Γι’ αυτό και χρειάζεται υπεύθυνο προσωπικό που να καταθέτει την ψυχή του» τόνισε ο Μάρκος Μπόλαρης και συμπλήρωσε πως «εσείς καταφέρνετε να φέρετε εις πέρας αυτή τη δύσκολη δουλειά και φαίνεται από το θετικό κλίμα που υπάρχει στο μηχανοστάσιο».

Ο υποψήφιος βουλευτής συναντήθηκε και με το διοικητικό προσωπικό, με το οποίο συζήτησε για τα ποσοστά και τους στόχους στην ανακύκλωση.

« Η ανακύκλωση αποτελεί μια πρόκληση στην οποία πρέπει να συμμετέχουμε όλοι» είπε ο κ. Μπόλαρης επισημαίνοντας πως «μετατρέποντας τα απορρίμματα σε πηγή ενέργειας και κατ’ επέκταση πηγή εσόδων για την πόλη της Θεσσαλονίκης, σώζουμε το περιβάλλον και την εικόνα της πόλης».