“Μόνος στον κόσμο της αλαζονείας”- Πυρά της αντιπολίτευσης για την ομιλία του Αλ. Τσίπρα

[ad_1]

Αντιδράσεις ακολούθησαν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος από τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη ΝΔ και τόνισε ότι το δίλημμα των ευρωεκλογών είναι αν η χώρα θα ακολουθήσει το δρόμο της οικονομικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης ή το δρόμο της αναστροφής στα χρόνια της κρίσης. «Τους πρωθυπουργούς δεν τους εκλέγουν οι φίλοι επιχειρηματίες και οι επικοινωνιολόγοι, αλλά ο ελληνικός λαός», σημείωσε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση.
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο Αλέξης Τσίπρας κουνά το δάχτυλο με θράσος, την ώρα που θα όφειλε να ζητήσει επιτέλους μια συγγνώμη για τα δεινά που έφερε στους Έλληνες, και ιδιαίτερα στη μεσαία τάξη και τους πιο αδύναμους. Θα μείνει μόνος του στον κόσμο της αλαζονείας του. Γιατί οι Έλληνες θα τον τιμωρήσουν, όπως του αξίζει, στις 26 Μαΐου».
ΚΚΕ: Η «προοδευτική» συμμαχία του κ. Τσίπρα βρίσκεται στο ίδιο «μαύρο» μέτωπο με τη ΝΔ
«Η «προοδευτική» συμμαχία του κ. Τσίπρα, που διατηρεί κι επεκτείνει όλους τους μνημονιακούς νόμους, όπως κάνει με την άρση της προστασίας της α’ κατοικίας, που νομοθετεί σωρηδόν «δωράκια» για τους ολιγάρχες, που είναι ο σημαιοφόρος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, βρίσκεται στο ίδιο «μαύρο» μέτωπο με τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη», αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ για την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.
«Αυτή η «προοδευτική» συμμαχία – πλυντήριο στελεχών που έχουν διακριθεί για το αντιλαϊκό τους έργο, όχι μόνο δεν είναι αντίπαλος της ακροδεξιάς, με την οποία άλλωστε ο κ. Τσίπρας συγκυβερνούσε για 4 χρόνια, αλλά γίνεται τελικά χορηγός και τροφοδότης της», προσθέτει το ΚΚΕ στο σχόλιό του και καταλήγει: «Γι’ αυτόν τον λόγο ο λαός πρέπει να γυρίσει την πλάτη του στις κυβερνήσεις και τα κόμματα της ΕΕ, ισχυροποιώντας αποφασιστικά το ΚΚΕ παντού».
ΠΗΓΗ:ΑΠΕΣχετικές ειδήσεις:KΟ- ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρας: Ιστορικό σταυροδρόμι για το μέλλον της χώρας-Σφοδρή επίθεση κατά Μητσοτάκη (video)
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]