Μητσοτάκης σε Vice και HBO: Οι καρποί της ευημερίας να μοιράζονται δίκαια

42

Μία συνέντευξη «έκπληξη» που μεταδόθηκε στις 02.30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος στο πιο διάσημο τηλεοπτικό κανάλι της Αμερικής παραχώρησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε έναν απ’ τους κορυφαίους δημοσιογράφους του πλανήτη. Ο Σέιν Σμιθ ήρθε χωρίς τυμπανοκρουσίες για λίγες ώρες στην Αθήνα για να συναντήσει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Η εκ βαθέων συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ιδρυτή του VICE Σέιν Σμιθ μεταδόθηκε στις 02.30 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) στη ζώνη prime time του κορυφαίου καναλιού HBO στις Ηνωμένες Πολιτειες.

Τι δουλειά είχε στην Ελλάδα ο Καναδός δημοσιογράφος που οι New York Times περιγράφουν ως «κάτι ανάμεσα σε πανκ ρόκερ και κάποιον CEO από τη λίστα Fortune 500»; Πώς βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο HBO να δίνει συνέντευξη στον δημοσιογράφο που παίρνει συνεντεύξεις από τον Μπαράκ Ομπάμα και τον Τζαστιν Τριντό;

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο κ. Σμιθ ήρθε με απόλυτη μυστικότητα στην Αθήνα την Κυριακή 21 Ιουνίου. Η συνέντευξη έγινε στο γραφείο του κ. Μητσοτάκη στην Πειραιώς, ενώ το πολυπληθές συνεργείο του Vice ακολούθησε τον κύριο Μητσοτάκη στην περιοδεία που έκανε στις 25 Ιουνίου στην Εύβοια με κατάληξη την Χαλκίδα. Το αφιέρωμα που φιλοξενεί πλάνα από την περιοδεία και την συνέντευξη του αρχηγού της ΝΔ μεταδόθηκε τα ξημερώματα στην Αμερίκή.