Μητσοτάκης : Δική μου δουλειά είναι να ενώσω όλους τους Έλληνες

45

Δεκτός με χειροκροτήματα από συγκεντρωμένους στην πλατεία της Τρίπολης έγινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αναφέρει ενημερωτικό σημείωμα της Πειραιώς σχετικά με την περιοδεία του προέδρου της ΝΔ στην Πελοπόννησο.
Από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρουν επίσης τα εξής: «Συνομιλώντας με νέους, αναφέρθηκε στα στοιχεία από τα exit poll της προηγούμενης Κυριακής που αποδεικνύουν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτο κόμμα στους νέους. «Να σπάσουμε τους μύθους ότι τάχα είναι άλλοι πρώτοι στη νεολαία», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης. Απαντώντας σε γυναίκα που του είχε ζητήσει «να κατέβει πιο χαμηλά για να αντιμετωπίσει τον Πρωθυπουργό», ο κ. Μητσοτάκης τόνισε: «Επέλεξα να παραμείνω ψηλά και ανέβηκε και το κόμμα ψηλά».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αφού ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους πολίτες για τη θερμή τους υποδοχή, αναφέρθηκε στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές: «Βρισκόμαστε δύο μέρες πριν από τις περιφερειακές εκλογές. Την προηγούμενη Κυριακή έγινε το πρώτο βήμα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Μεθαύριο θα γίνει το δεύτερο βήμα και στις 7 Ιουλίου, με τη δική σας στήριξη, θα γίνει το τρίτο και οριστικό βήμα για να μπορέσουμε να χτίσουμε μια Ελλάδα πιο φωτεινή, πιο αισιόδοξη για όλους τους Έλληνες. Δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω, δική μου δουλειά είναι να ενώσω όλους τους Έλληνες».