Μητσοτάκης από Ηράκλειο: Χτίζουμε γέφυρες με όλους

31

Σε εκδήλωση με παραγωγικούς φορείς του Ηρακλείου, με φόντο το ενετικό φρούριο του Κούλε, βρέθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν από την αναχώρηση του για τα Χανιά, όπου θα συνεχίσει αύριο την περιοδεία του. Η εκδήλωση επικεντρώθηκε στα ερωτήματα των παραγωγικών φορέων και κυρίως νέων ανθρώπων στα οποία απάντησε ο κ. Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό εξειδικεύτηκαν σημεία του προγράμματος της ΝΔ για την Κρήτη.

Ξεκινώντας το χαιρετισμό του, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε: «Κάθε φορά που βρίσκομαι στην Κρήτη η καρδιά μου χτυπάει γρήγορα, γιατί επιστρέφω στον τόπο μου», ενώ ανέφερε για μια ακόμη φορά: «Δεν θέλουμε να υψώσουμε τείχη, αλλά να χτίσουμε γέφυρες με όλους τους Έλληνες. Στο Ηράκλειο η παράταξη μας αντιμετώπισε δυσκολίες και προκλήσεις. Τώρα όμως, άνθρωποι που παλιότερα δεν είχαν συμπορευτεί μαζί μας, βλέπουν στη ΝΔ τη μόνη δύναμη που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα εκτός κρίσης. Όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους θέλουμε μαζί μας για μια ισχυρή Ελλάδα».

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στις νέες επενδύσεις λέγοντας: «Οι ξένες επενδύσεις είναι σημαντικές και η Ελλάδα μπορεί να τις φιλοξενήσει. Αυτό που θέλουν οι επενδυτές είναι να μην υπάρχουν μεγάλα γραφειοκρατικά εμπόδια, να είναι χαμηλή η φορολογία και να υπάρχει σταθερότητα. Μια σταθερή κυβέρνηση. Σε αυτό άλλωστε προσδοκούμε και εμείς για την 7η Ιουλίου. Έχουμε ήδη εμπεριστατωμένο σχέδιο για την αναβάθμιση της χώρας και την εξωστρέφεια της».