Με τις πλάτες γνωστών δικηγόρων φαίνεται ότι δρούσε η “μαφία των φυλακών” (video)

[ad_1]

Με τις πλάτες γνωστών δικηγόρων, φαίνεται ότι δρούσε για πολύ καιρό η Αλβανική μαφία των φυλακών.
Τέσσερις ημέρες μετά το θάνατο του Μπαρίζ Τούσα μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, κατά πάσα πιθανότητα από παθολογικά αίτια, ο φερόμενος ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης σε συνομιλία του με δικηγόρο των Αθηνών, του ζητά να στήσουν το θάνατο του 33χρονου ως δηλητηρίαση και να ενοχοποιήσουν τον Αριστείδη Φλώρο.
Ο κατηγορούμενος ήταν μάρτυρας στη δίκη απόπειρας δολοφονίας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, με κατηγορούμενους σε εκείνη την υπόθεση τον Αρμπέρ Μπάκο που δολοφονήθηκε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, έναν ακόμη Αλβανό και φερόμενο ως ηθικό αυτουργό τον Αριστείδη Φλώρο, ο οποίος και καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 13 χρόνια κάθειρξη. Επίσης για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειροπούλου, δικηγόρου του Αριστείδη Φλώρου, ο φερόμενος ως αρχηγός της μαφίας των φυλακών είναι ένας εκ των βασικών κατηγορουμένων.
Η έρευνα και η εξιχνίαση της εγκληματικής οργάνωσης έγινε από την Αντιτρομοκρατική, όχι τυχαία. Μετά την πρωτοχρονιά και την απόδραση των δύο Αλβανών από τις φυλακές Κορυδαλλού, υπήρξε ανώνυμη πληροφορία για εμπλοκή του ενός με τρομοκρατική οργάνωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υποθέσεις που σχετίζονται με την εγκληματική δράση της μαφίας των φυλακών θα επανεξεταστούν υπό νέο πρίσμα και όπως όλα δείχνουν από εφέτη ανακριτή, αρμόδιο για θέματα τρομοκρατίας.
Πηγή: ΕΡΤ1Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]