Με μια ανακοίνωσή του στο facebook ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης εξηγεί γιατί αποδέχθηκε την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη

60

Με μια ανακοίνωσή του στο Facebook, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης εξηγεί γιατίαποδέχθηκε την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να είναι στην τελευταία, μη εκλόγιμη θέση, του ψηφοδελτίου επικρατείας της ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές 2019.

Μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του, αναφέρθηκε στις προσεχείς εκλογές, αλλά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Θα κριθεί, καταρχάς, αν θα τελειώσουμε με αυτήν την κυβέρνηση που, το νοιώθεις κι εσύ, διέψευσε απόλυτα τις προσδοκίες των ανθρώπων που την πίστεψαν»

«Χρειαζόμαστε, πάνω απ’ όλα, έναν ηγέτη που τολμάει να λέει την αλήθεια στους πολίτες. Που δεν υπόσχεται ό,τι δεν μπορεί να υλοποιήσει. Έναν ηγέτη ψύχραιμο, μετριοπαθή κι ενωτικό, που να μπορεί να καταλάβει πως η κοινωνία αποτελείται από ομάδες με διαφορετικές απόψεις, επιδιώξεις και συμφέροντα».

«Αυτό που, στην ουσία, θα κριθεί σ’ αυτές τις εκλογές είναι το αν θα μπορέσουμε, κάποια στιγμή σύντομα, όλοι μας, ό,τι κι αν ψηφίσαμε, να αφεθούμε επιτέλους απερίσπαστοι σε ό,τι αγαπάμε κι έχουμε επιλέξει, να πάρουμε σιγά-σιγά πίσω τις ζωές μας, που μας τις έκλεψαν η κρίση και ο διχασμός, και να αισθανθούμε πολίτες μιας κανονικής χώρας για την οποία θα είμαστε υπερήφανοι».

Δείτε την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στο Facebook: