Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της ΕΡΑσπορ στη Sportexpo

[ad_1]

Η ΕΡΑσπορ 101,8 δεν μπορούσε να λείψει από τις εκδηλώσεις της 4ης Sportexpo, που διοργανώθηκε 10-13 Απριλίου από τις ΔΕΘ-HELEXPO, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και φιλοξενήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Στο στούντιο της του πρώτου αθλητικού ραδιοφώνου της χώρας, στο περίπτερο 17, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ΕΡΤSPORTS, χτύπησε για τέσσερις μέρες η καρδιά της Αθλητικής κοινότητας.
Με ειδικές εκπομπές και πολύωρες ζωντανές συνδέσεις, δεν μεταφέρθηκε μόνο ο παλμός της Έκθεσης. Με περισσότερες από 60 συνεντεύξεις κορυφαίων προσωπικοτήτων του Αθλητισμού όλων των σπορ, οι ακροατές της Ελληνικής Ραδιοφωνίας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις (πχ την δημοσιοποίηση της κοινής υποψηφιότητας- πρότασης της Ελλάδας για τη συνδιοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2030 με τη Σερβία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία) και ταυτόχρονα να αφουγκραστούν τις σκέψεις, τις αγωνίες, τα οράματα αλλά και τα ανθρώπινα συναισθήματα των πρωταγωνιστών και να ενημερωθούν για τις προσπάθειες που γίνονται για να έρθει ο Αθλητισμός πιο κοντά στα νέα παιδιά. Τα παιδιά που μέσα από τη μαζική παρουσία τους και τη δίψα τους να έρθουν σε άμεση επαφή και να γνωρίσουν όσα περισσότερα σπορ μπορούσαν, έκλεψαν την παράσταση.
Επίσης, ήταν μια ακόμη ευκαιρία να νιώσει όλο το ανθρώπινο δυναμικό της ΕΡΤ, την αγάπη του κόσμου (υπολογίζεται πως στην έκθεση παραβρέθηκαν περισσότεροι από 50.000 επισκέπτες) που πέρασε από την «βάση» της για να επιβεβαιώσει πόσο αναγνωρίζει και πόσο έχει  αγκαλιάσει τις προσπάθειες που γίνονται για να φτάνει στους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς δέκτες του το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Η ζωντανή κάλυψη του Διεθνής Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» ήταν το κερασάκι στην τούρτα μιας μεγάλης παραγωγής που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία χάρη στην κινητοποίηση όλων των στελεχών όλων των τομέων της ΕΡΤ3, που έδειξε γιατί η Θεσσαλονίκη παραμένει για όλη την Ελλάδα μια ζεστή αγκαλιά.
 
ΠΗΓΗ: ΕΡΑΣΠΟΡ

[ad_2]