Μαφία των φυλακών: Μαραθώνια η απολογία του 65χρονου δικηγόρου (video)

[ad_1]

Στη φυλακή θα οδηγηθεί η 45χρονη δικηγόρος που κατηγορείται για συμμετοχή στη μαφία των φυλακών, καθώς οι ισχυρισμοί της ότι δεν έχει καμία σχέση δεν έπεισαν τον ανακριτή. Η μαραθώνια απολογία του 65χρονου συναδέλφου της που αντιμετωπίζει την ίδια κατηγορία, συνεχίζεται από τις 15:00 που ξεκίνησε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 65χρονος δικηγόρος αναμένεται να υποστηρίξει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με τη μαφία των φυλακών, θεωρώντας ότι είναι παράδοξο να του αποδίδεται ότι έχει συνεργαστεί με μέλη της οργάνωσης τα οποία το Νοέμβριο του 2014 αποπειράθηκαν να τον δολοφονήσουν.
Παραδέχεται ότι συναντήθηκε με τον φερόμενο ως αρχηγό της μαφίας των φυλακών, μέσα στις φυλακές εν γνώση της ΕΛ.ΑΣ.
Ο σκοπός των συναντήσεων ήταν να αποσπάσει από τον 34χρονο βαρυποινίτη πληροφορίες για την ταυτότητα του ηθικού αυτουργού της απόπειρας δολοφονίας σε βάρος του.
Παραδέχεται επίσης ότι είχε τηλεφωνικές συνομιλίες με τον συγκεκριμένο βαρυποινίτη, καθώς και ότι του κατέβαλε συγκεκριμένα χρηματικά ποσά προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη του αλλά και γιατί τον φοβόταν.
Τέλος επικαλείται την κατάθεση συγκεκριμένου σωφρονιστικού υπαλλήλου με εμπειρία ετών στις φυλακές του Κορυδαλλού, ο οποίος φαίνεται ότι έχει υποστηρίξει πως και αυτός φοβόταν τον συγκεκριμένο βαρυποινίτη και δέχτηκε να τον βοηθήσει σε αίτημά του, το οποίο ήταν να τον αποσπάσει σε φυλακές της επαρχίας.

Πηγή: ΕΡΤ1Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]