Σάββατο, 6 Δεκ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Δώρο Χριστουγέννων: Έως τις 19 Δεκεμβρίου η καταβολή του – Πώς υπολογίζεται
Θεσσαλονίκη: Έφτασαν στα πράσινα φανάρια οι αγρότες
ΕΛΣΤΑΤ: Στο 2% ανέβασε ταχύτητα η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας το γ’ τρίμηνο του έτους
Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μπροστά στο δημαρχείο λόγω ισχυρών ανέμων
Ουκρανικό: Εν αναμονή αντίδρασης από τις ΗΠΑ το Κρεμλίνο – Επιμένει για το Ντονμπάς ο Πούτιν
Επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
Σε εξέλιξη η επέλαση της κακοκαιρίας Byron και στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Έτοιμοι να μπλοκάρουν το αεροδρόμιο “Μακεδονία” οι αγρότες
Άρης-Κλουζ: Το… έχασε στα τελευταία λεπτά, ηττήθηκε με δέκα και έπεσε στο 4-5
Χριστούγεννα 2025: Αυξήσεις στις τιμές του κρέατος – Το γιορτινό τραπέζι πιο ακριβό φέτος
Επαναπροσδιορισμός γραμματοσειράςAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθήστε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μαρτίνς: «Στα χέρια της διοίκησης η μεταγραφική λίστα»

7 έτη πριν
Μοιραστείτε το
6 Ελάχιστη ανάγνωση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ



Στα μεταγραφικά και τη συμπλήρωση ενός έτους από την ημέρα που ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό (9/4/2018), επικεντρώθηκαν οι καθιερωμένες δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της NOVA, δύο ημέρες πριν την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής με την Ξάνθη (14/4, 19:00), που θα είναι και το τελευταίο φετινό παιχνίδι των Πειραιωτών στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Αναλυτικά, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε τα εξής:
–Για τον έναν χρόνο από τότε που ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό: «Ήταν ένας χρόνος γεμάτος με πολλή δουλειά και κίνητρα. Συνέβησαν καλά πράγματα και όχι καλά. Έμαθα πολλά σαν προπονητής σε αυτό το χρόνο. Το Ρέντη έγινε το σπίτι μου, περνώ εδώ την περισσότερη ώρα της ημέρας με πολλή δουλειά και είμαι χαρούμενος με όσα συμβαίνουν και ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα. Υπήρχε το πρώτο διάστημα της προσαρμογής, έπρεπε να γνωριστούμε μεταξύ μας, αλλά τώρα γνωριζόμαστε καλύτερα από ποτέ. Είμαστε πολύ καλά από αυτή την άποψη. Όποιος συνεχίσει στην ομάδα τον περιμένει πάρα πολλή δουλειά, γιατί όποιος δουλεύει εξελίσσεται. Υπάρχουν παίκτες που έχουν πολλά περισσότερα να δείξουν, όπως και η ομάδα».
–Για το πώς νιώθει μετά από έναν χρόνο στην Ελλάδα: «Από την πρώτη στιγμή που έγινε η πρώτη επαφή με τον Κριστιάν Καρεμπέ, το σκέφτηκα πολύ σοβαρά. Χαίρομαι πολύ εδώ, νιώθω σαν Έλληνας. Έχω προσαρμοστεί, καταλαβαίνω πολλά ελληνικά ήδη και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».
–Για την πιθανότητα πώλησης παικτών: «Ένα από τα πολύ θετικά πράγματα είναι η βελτίωση των παικτών, με αποτέλεσμα πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι να ασχολούνται μαζί τους. Αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς και της προόδου τους. Σε κανέναν προπονητή δεν αρέσει να χάνει καλούς ποδοσφαιριστές του. Μπορεί πολλοί παράγοντες να οδηγήσουν σε πώληση, όπως ο οικονομικός. Όμως και να ΄χει πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Θέλουμε να προοδεύουν οι παίκτες μας, αλλά και να υπάρχει ισορροπία στην ομάδα».
–Για τα μεταγραφικά: «Έχουμε προετοιμάσει μια λίστα με πολλά ονόματα από παίκτες που πιστεύουμε πως έχουν την ποιότητα να παίξουν στον Ολυμπιακό. Έχουν γραφτεί πολλά ονόματα που δεν υφίστανται. Αυτή η λίστα είναι στα χέρια της διοίκησης. Έχει γίνει μια προεργασία, αλλά δεν είναι αλήθεια όλα όσα ακούγονται».
–Για το τελευταίο φετινό ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Είμαστε περήφανοι για τα όμορφα παιχνίδια που δώσαμε στην έδρα μας φέτος. Θέλουμε να επαναλάβουμε ένα τόσο ωραίο παιχνίδι στο τελευταίο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης»».
–Για το παιχνίδι που ξεχωρίζει από όσα έδωσε η ομάδα του φέτος: «Είναι το παιχνίδι με τη Μίλαν, που έχει μείνει στη μνήμη όλων μας σαν το καλύτερο της χρονιάς. Έχουμε κάνει κι άλλα καλά ματς, αλλά ήταν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο, γι’ αυτό το θυμόμαστε περισσότερο».
–Για το πώς κρατά τους παίκτες του σε εγρήγορση: «Το κίνητρο δεν το δίνεις στην ομάδα σου από τη μια μέρα στην άλλη. Καθημερινά πρέπει να δίνεις κίνητρο, το δουλεύεις για καιρό και έχει περάσει στη νοοτροπία της ομάδας. Δεν υπάρχει μαγικό ραβδί. Επίσης, όταν κάποιος παίζει στον Ολυμπιακό, πρέπει πάντα να έχει κίνητρο. Παίζει σε μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλους στόχους και απαιτητικούς φιλάθλους. Όλοι οι παίκτες μας το αισθάνονται αυτό. Τέλος, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Έχουν απομείνει τρία ματς και θέλουμε να τα κερδίσουμε και τα τρία. Να δείξουμε την ποιότητά μας και να σκοράρουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική».
–Για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στο ματς με την Ξάνθη: «Δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω όλους τους παίκτες. Προφανώς κάποιοι θα πρέπει να μείνουν έξω, αλλά ελπίζω να παρουσιάσουμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί απέναντι σε έναν σοβαρό αντίπαλο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας για την παρουσία τους, γιατί το «Γ.Καραϊσκάκης» είχε φέτος σταθερά τον περισσότερο κόσμο. Ο Κούτρης δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, ο Τοροσίδης ίσως είναι έτοιμος στο τελευταίο παιχνίδι».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:Μαρτίνς
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Copy Link Print
Προηγούμενο άρθρο Οριστικά επανάληψη των τελευταίων 31 δευτερολέπτων του αγώνα Λαύριο-Κολοσσός
Επόμενο άρθρο Υπέγραψε ο Γιορκ στην ΑΕΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δώρο Χριστουγέννων: Έως τις 19 Δεκεμβρίου η καταβολή του – Πώς υπολογίζεται
5 ώρες πριν
Θεσσαλονίκη: Έφτασαν στα πράσινα φανάρια οι αγρότες
11 ώρες πριν
ΕΛΣΤΑΤ: Στο 2% ανέβασε ταχύτητα η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας το γ’ τρίμηνο του έτους
11 ώρες πριν
Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μπροστά στο δημαρχείο λόγω ισχυρών ανέμων
12 ώρες πριν
Ουκρανικό: Εν αναμονή αντίδρασης από τις ΗΠΑ το Κρεμλίνο – Επιμένει για το Ντονμπάς ο Πούτιν
14 ώρες πριν

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XFollow
InstagramFollow
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Θ. Πλεύρης στη Βεργίνα Τηλεόραση: Τα σκληρά μέτρα αποδίδουν

Την αποτελεσματικότητα των νέων νομοθετικών παρεμβάσεων που έφεραν θεαματική μείωση των ροών, καθώς και τη μεγάλη…

Newsroom

Ο ΥπΑΑΤ Κώστας Τσιάρας στη Βεργίνα τηλεόραση

«Όσα χρήματα δικαιούνται οι νόμιμοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, θα τα λάβουν στο ακέραιο», υπογράμμισε ο…

Newsroom

Στέργιος Καλόγηρος – Εκπομπή: «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα»: Ο Νίκος Παπαθανάσης Απαντά για Στεγαστικό, ΕΣΠΑ, Ανάκαμψη και Ανάπτυξη

Στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» στη Βεργίνα Τηλεόραση με τον Στέργιο Καλόγηρο, ο Αναπληρωτής Υπουργός…

Αλεξία Χαρακίδα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρης-Κλουζ: Το… έχασε στα τελευταία λεπτά, ηττήθηκε με δέκα και έπεσε στο 4-5

Newsroom
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο Μπακς-Πίστονς 

Newsroom
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Σούπερ ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ σήμερα στο “Κλ. Βικελίδης

Newsroom
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Θεσσαλονίκη φωτίστηκε από την Ολυμπιακή Φλόγα

Newsroom
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?