Τρίτη, 15 Ιούλ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Νίκος Παπαδόπουλος: Άρση της βουλευτικής ασυλίας για το περιστατικό στην Εθνική Πινακοθήκη
ΕΕ: Δεν εγκρίθηκε το 18ο πακέτο κυρώσεων στη Ρωσία λόγω βέτο της Σλοβακίας
Βορίδης: «Το “έγκλημα” μου είναι ότι συμφώνησα για την εφαρμογή μιας Υπουργικής Απόφασης»
Τραμπ: «Η Ουκρανία δεν πρέπει να χτυπήσει τη Μόσχα»
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το 1566 ο μοναδικός αριθμός για όλα τα θέματα υγείας
EE – Ουκρανία: Υπέγραψαν νέα εμπορική συμφωνία ελεύθερων συναλλαγών
Κύπρος 15 Ιουλίου 1974: 51 χρόνια από το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου Γ’
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο «κόκκινο» η πολιτική αντιπαράθεση με τις προτάσεις των κομμάτων
Προϋπολογισμός: Στα 4,667 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα το α’ εξάμηνο του 2025
Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας για το περιστατικό στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μαρτίνς: «Θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων»

6 έτη ago
Κοινοποίηση
5 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση



Την πεποίθηση πως οι παίκτες του θα ξεπεράσουν την ήττα από τον ΠΑΟΚ και στο αυριανό ματς (14/2) με τη Ντιναμό Κιέβου για την φάση των «32» του Europa League, θα δείξουν εγωισμό και θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Είναι σημαντικό το ότι έχουμε ένα τόσο σπουδαίο ματς μπροστά μας. Από τον Ιούνιο είχαμε στόχο να βρεθούμε εδώ και να προχωρήσουμε ακόμη πιο πέρα. Έχουμε την ευκαιρία να συγκεντρωθούμε σε αυτό και να ξεχάσουμε ό,τι έγινε την Κυριακή. Όπως είδαμε όλοι, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για να το διαχειριστούμε. Θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, να διορθώσουμε τα λάθη του περασμένου αγώνα και να συνεχίσουμε στη διοργάνωση».
Στην ερώτηση αν το πρώτο ματς είναι καθοριστικό για την πρόκριση, απάντησε: «Σε καμία περίπτωση δεν είναι καθοριστικό. Σε αυτή τη φάση η πρόκριση κρίνεται σε δύο αγώνες. Ακόμα και αν νικήσουμε αύριο, δεν θα μπορούμε να πούμε ότι προκριθήκαμε. Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, με ποιότητα και νεαρούς διεθνείς ποδοσφαιριστές. Σίγουρα θα γίνει ένα δύσκολο ματς. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να πάρουμε αύριο το πλεονέκτημα, αλλά σίγουρα δεν κρίνεται κάτι σε έναν αγώνα».
Για την κατάσταση που βρίσκονται ο Κώστας Φορτούνης και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είπε: «Ο Ομάρ δεν είναι έτοιμος, αλλά ο Φορτούνης θα είναι αύριο στο ματς. Πήγε κανονικά η αποθεραπεία του, προπονήθηκε σήμερα και θα είναι έτοιμος να παίξει».
Σχετικά με την Ντιναμό Κιέβου ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε: «Έχουμε δει πολλά παιχνίδια της, έχει παίξει επτά φιλικά το τελευταίο διάστημα και έτσι έχουμε εικόνα. Δεν είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για αυτούς, αλλά είναι το πρώτο μετά από μια διακοπή. Είναι η ίδια ομάδα, με τον ίδιο προπονητή και με δύο προσθήκες. Ξέρουμε τη φιλοσοφία τους, είναι αντίστοιχη με την δική μας. Διαθέτει ποιότητα και καλούς παίκτες. Ξέρουμε πώς παρουσιάζεται στους αγώνες της. Δεν έχει αλλάξει κάτι στο τι περιμένουμε να δούμε. Ξέρουμε ποιό είναι το αγωνιστικό στιλ της. Δεν είναι δύσκολο για εμάς να την μελετήσουμε. Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν επηρεάζει την ταυτότητα της ομάδας και το πώς θα παρουσιαστεί».
Για το αν περιμένει να δει αντίδραση μετά την Τούμπα, ο προπονητής του Ολυμπιακού απάντησε: «Σίγουρα περιμένω να βγάλουν οι παίκτες μου ποδοσφαιρικό εγωισμό. Η ομάδα θα προσπαθήσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δώσει τις απαντήσεις που χρειάζονται. Ήταν ο στόχος μας να βρισκόμαστε εδώ και να συνεχίσουμε. Η ομάδα έχει τους στόχους της και θέλει να δώσει απαντήσεις και να προχωρήσει. Ξέρουμε τις υποχρεώσεις μας. Είμαστε η μόνη ελληνική ομάδα που συνεχίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό για τους φιλάθλους μας. Όλοι οι παίκτες αυτής της ομάδας έχουν δείξει ότι είναι παρόντες στις δύσκολες στιγμές και να είστε σίγουροι πως θα το κάνουν ξανά».
Τέλος για το αν σκέφτεται το ντέρμπι με την ΑΕΚ, είπε: «Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το αυριανό ματς. Δεν σκεφτόμαστε τη συνέχεια. Η ενέργειά μας είναι συγκεντρωμένη σε αυτό το παιχνίδι. Αμέσως μετά από αυτό θα σκεφτούμε και το ντέρμπι που ακολουθεί».
 
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:Μαρτίνς
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Ισπανία: Το κοινοβούλιο απέρριψε τον προϋπολογισμό του 2019 (video)
Επόμενο άρθρο Πειθαρχική δίωξη στον Σισέ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νίκος Παπαδόπουλος: Άρση της βουλευτικής ασυλίας για το περιστατικό στην Εθνική Πινακοθήκη
1 λεπτό ago
ΕΕ: Δεν εγκρίθηκε το 18ο πακέτο κυρώσεων στη Ρωσία λόγω βέτο της Σλοβακίας
49 λεπτά ago
Βορίδης: «Το “έγκλημα” μου είναι ότι συμφώνησα για την εφαρμογή μιας Υπουργικής Απόφασης»
1 ώρα ago
Τραμπ: «Η Ουκρανία δεν πρέπει να χτυπήσει τη Μόσχα»
1 ώρα ago
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το 1566 ο μοναδικός αριθμός για όλα τα θέματα υγείας
2 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Π. Λαφαζάνης: “Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας και μέγας μυθομανής ο Παυλόπουλος”-Α. Μητρόπουλος: “Κατέστρεψε το Κοινωνικό Κράτος ο Τσίπρας, έχει ρόλο να παίξει”

Π. Λαφαζάνης: «Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας» ο Παυλόπουλος και «μέγας μυθομανής» Α. Μητρόπουλος: Έχει ρόλο ο Τσίπρας να…

News Room

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου ο πρόεδρος του κόμματος «Κίνημα Δημοκρατίας», Στέφανος Κασσελάκης σε…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρης: Το τεστ Ουζουνίδη με τον Φρίντεκ στον άξονα

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: Έρχεται στην Ελλάδα ο Ιβάν Σαββίδης

Ελένη Ευσταθίου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σάρωσε την Ισλανδία με τρομερό Αβδάλα η Εθνική Νέων

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Euro 2004: Όταν η Ελλάδα τρέλανε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?