Μαξίμου: Θέλει ο Κυριάκος να κρυφτεί και ο Κουκοδήμος δεν τον αφήνει

33

[ad_1]

«Στη ΝΔ οι αντιλαϊκές εμμονές συμβαδίζουν με την πολιτική γελοιότητα» επισημαίνει το γραφείο Τυπου του Πρωθυπουργού με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε χθες ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κώστας Κουκοδήμος μιλώντας χθες σε ραδιοφωνικό σταθμό, όπου δεν απέκλεισε ότι «ίσως αναγκαστεί να μπει και σε ένα τέταρτο μνημόνιο η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».
«Ένα μνημόνιο που θα υλοποιεί προφανώς τις εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη για ασφαλιστικό Πινοσέτ, επαναφορά του 1 προς 5, αντί του 1 προς 1 που πέτυχε η σημερινή κυβέρνηση για τις προσλήψεις στο Δημόσιο, επιστροφή στην εργασιακή ζούγκλα, κατάργηση του… ξεπερασμένου οκταώρου, επίθεση στην αμοιβή της εργασίας και άλλα «αναπτυξιακά» μέτρα, υπέρ των λίγων και σε βάρος των πολλών» προσθέτει.
«Το γεγονός ότι ο κ. Κουκοδήμος, μετά από εντολή της Πειραιώς, προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, απλώς επιβεβαιώνει ότι στη ΝΔ οι αντιλαϊκές εμμονές συμβαδίζουν με την πολιτική γελοιότητα» καταλήγει το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.
Πηγή:ΕΡΤ
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]