Μήνυμα ενότητας στη ΝΔ: Μητσοτάκης, Καραμανλής και Σαμαράς στην εκδήλωση για τα 47 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος

Ισχυρό μήνυμα ενότητας της Κεντροδεξιάς προσδοκά η κυβέρνηση να εκπεμφθεί από την εκδήλωση που οργανώνεται το απόγευμα της Τετάρτης (ώρα 18.00) από το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής», με αφορμή τα 47 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό, αλλά και του συνόλου των βουλευτών και ευρωβουλευτών της ΝΔ, που είναι προσκεκλημένοι, κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης με θέμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής, Η πορεία της Ελλάδας στην Ενωμένη Ευρώπη» θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Τους προσκεκλημένους (υπουργούς, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ) θα καλωσορίσουν οι κύριοι Πέτρος Μολυβιάτης και Αχιλλέας Καραμανλής, πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Ιδρύματος, αντιστοίχως, ενώ η παρουσία και του τρίτου εν ζωή διατελέσαντος αρχηγού της ΝΔ, πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, θα υπογραμμίσει τον ξεχωριστό συμβολισμό που θέλουν να εκφράσουν οι οργανωτές της εκδήλωσης.
«Αυτή η εκδήλωση έχει ένα συμβολισμό. Είναι μία εκδήλωση για να γιορτάσουμε πολλά γεγονότα: Την ενότητα του κόμματος, τα 47 χρόνια μας, την πορεία μας στην Ευρώπη, η οποία ας μην ξεχνάμε ότι διακυβεύτηκε πριν από μερικά χρόνια», σημείωσε ο κ. Καραμανλής.