Κύπρος: Ομολόγησε κι άλλο φόνο ο 35χρονος (video)

[ad_1]

Ο 35χρονος serial Killer, ομολόγησε τη δολοφονία γυναίκας από το Νεπάλ ή την Ινδία, την οποία -όπως ανέφερε στους ανακριτές της υπόθεσης-, έριξε σε λάκκο στην περιοχή του πεδίου βολής της Ορούντας. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, ιατροδικαστές και πυροσβέστες για να ανασύρουν το πτώμα της άτυχης γυναίκας.
Μάχη με το χρόνο δίνουν οι αρχές για την εξιχνίαση τυχόν και άλλων δολοφονιών που διέπραξε ο 35χρονος που έχει ήδη ομολογήσει τις δολοφονίες δυο γυναικών. Οι έρευνες τώρα εστιάζονται στην ανεύρεση της 6χρονης, της οποίας η σορός δεν έχει εντοπιστεί ακόμη, καθώς και για νέα υπόθεση 29χρονης, επίσης υπηκοότητας Φιλιππίνων, που αγνοείται από τον Δεκέμβριο του 2017.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας για να υποβληθεί αίτημα για περαιτέρω κράτησή του.
Μέχρι στιγμής έχει παραδεχτεί ότι δολοφόνησε δύο γυναίκες ενώ εξακολουθεί να μην είναι συνεργάσιμος και να προκαλεί υποψίες ότι παραπλανεί, σχετικά με την εξάχρονη κόρη ενός από τα θύματα του. Οι έρευνες για τη σορό του κοριτσιού, αναμένεται να συνεχιστούν αύριο.
Ο κατηγορούμενος Λοχαγός δεν δίνει εξηγήσεις σχετικά με την άλλη αγνοούμενη αλλοδαπή για την οποία παραδέχθηκε ότι την γνώριζε, αφού μάλιστα στα ηλεκτρονικά αρχεία του βρέθηκαν φωτογραφίες από την άδεια διαμονής της.
Στην ανάκριση ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε σήμερα χωρίς δικηγόρο, ο οποίος αποσύρθηκε λέγοντας ότι δεν μπορεί να χαράξει γραμμή υπεράσπισης, όσο ο 35χρονος ψεύδεται.
ΠΗΓΗ:ΕΡΤ1/Ανταπόκριση: Μανώλης Καλατζής
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]