Κύπρος: Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για τις δολοφονίες (video)

[ad_1]

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του κατά συρροή δολοφόνου, του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο. Όπως έγινε γνωστό, εντοπίστηκε μια βαλίτσα στην Κόκκινη λίμνη, σημείο το οποίο έχει υποδείξει ο δράστης ως την περιοχή που πέταξε τις σορούς τριών θυμάτων του. Στη λίμνη βρίσκεται μία λέμβος της Πυροσβεστικής προκειμένου να βρει τη βαλίτσα που εντόπισαν οι αρχές με ρομποτική κάμερα.
Πιστεύεται ότι μέσα στη βαλίτσα θα βρουν ένα ή δυο πτώματα. Ή της κοπέλας από τις Φιλιππίνες ή της μητέρας και της κόρης από τη Ρουμανία.
Από την άλλη στην έρευνα που γίνεται στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο ακόμη δεν έχει εντοπιστεί κάποιο ίχνος από την 6χρονη Sierra, που είναι η κόρη της πρώτης γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη στο φρεάτιο στο Μισερό.
Το πρωί ο 35χρονος ίλαρχος πήγε στο δικαστήριο και του ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησής του και εκεί αποκάλυψε ότι το πτώμα που βρέθηκε προχθές στο πεδίο βολής στην Ορούντα ανήκει σε μια 30χρονη από το Νεπάλ, η οποία δεν είχε δηλωθεί ως εξαφανισθείσα στις αρχές, αλλά είχε δηλωθεί στο προξενείο του Νεπάλ. Οι ανθρωπολόγοι ερευνούν τα οστά που έχουν βρεθεί προκειμένου να δώσουν επίσημες πληροφορίες, ενώ εικάζεται ότι ο 35χρονος εμπλέκεται και σε μια ακόμη δολοφονία γυναίκας στα Κατεχόμενα, η οποία ήταν από το Βιετνάμ.

Πηγή: ΕΡΤΛευκωσία: Μανώλης Καλατζής (εφημερίδα «Ο Πολίτης»)
Σχετική είδηση: Κύπρος: Έρευνες κοντά στο Μιτσερό για άλλα τρία πτώματα (video)
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]