Κόντρα Αϊβαλιώτη-Σβίγκου για “αιχμαλώτους πολιτικών πολέμων” (video)

[ad_1]

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον υποψήφιο βουλευτή με τη ΝΔ Αριστοτέλη Αϊβαλιώτη και την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου. Αφορμή ήταν μια δήλωση του κ. Αϊβαλιώτη για τους «αιχμαλώτους των πολιτικών πολέμων».

Συγκεκριμένα σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ ανέφερε: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευελπιστεί να είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και πρέπει να το αποδείξουμε όλοι μας με τη στάση μας. Υπάρχει και η σύμβαση της Γενεύης, η οποία προβλέπει ανθρωπιστική μεταχείριση των αιχμαλώτων των πολέμων, είτε των πραγματικών, είτε των πολιτικών».
Με βάση την συγκεκριμένη αναφορά η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε σε tweet: » Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ αποκαλεί τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ «αιχμαλώτους πολέμου» αλλά μας «καθησυχάζει»ότι θα …σεβαστεί τη Σύμβαση της Γενεύης! Παρά τις εντολές για σεμνότητα και μετριοπάθεια, δεν μπορούν να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο».

Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ αποκαλεί τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ”αιχμαλώτους πολέμου”αλλά μας “καθησυχάζει”ότι θα …σεβαστεί τη Σύμβαση της Γενεύης! Παρά τις εντολές για σεμνότητα και μετριοπάθεια, δεν μπορούν να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο https://t.co/0q2rPnC3ch
— Ράνια Σβίγκου (@rania_sv) May 30, 2019

Πηγή: ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]