Κυριάκος Μητσοτάκης Περιστέρι: Τήρηση των μέτρων για να αποφύγουμε 3ο κύμα

22

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο πολυδύναμο Κέντρο Υγείας Περιστερίου. Ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του ανέφερε: «Τα rapid test μας δίνουν τη δυνατότητα να μπορούμε να ελέγχουμε τον δείκτη θετικότητας σε ασυμπτωματικούς συμπολίτες μας. Αυτό το στοιχείο έχει εξαιρετικά μεγάλη σημασία για να μπορούμε γρήγορα να εντοπίζουμε τυχόν τοπικές επιδημίες, ώστε να παρεμβαίνουμε γρήγορα και τοπικά για να τις περιορίζουμε».

«Έχουμε πει πολλές φορές ότι το εμβόλιο είναι η αρχή του τέλους της πανδημίας μέχρι όμως να εμβολιαστεί ένα σημαντικό ποσοστό του ελληνικού πληθυσμού, θα πρέπει να εξακολουθούμε να προσέχουμε πάρα πολύ για να μην αντιμετωπίσουμε ένα τρίτο κύμα της πανδημίας Και για να μπορούμε να το κάνουμε αυτό χρειαζόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερη πληροφορία σε τοπικό επίπεδο», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Όλα αυτά είναι τεστ τα οποία διεξάγονται δωρεάν χωρίς καμία επιβάρυνση για τους πολίτες, παίρνουν τα αποτελέσματα εντός 10 λεπτών, οι ίδιοι θα γνωρίζουν προφανώς ότι είναι αρνητικοί διότι οι πιο πολλοί θα είναι αρνητικοί. Αν τυχόν είναι θετικοί θα πρέπει να μπουν στις διαδικασίες των πρωτοκόλλων επίβλεψης. Όμως είναι μία πάρα πολύ σημαντική δράση για να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ταυτόχρονα με τη δράση του εμβολιασμού και τον περιορισμό της πανδημίας για τους επόμενους μήνες», προσέθεσε.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγω εμπιστευομαι απεριοριστα τη κυβερνηση και την pfizer. Πιστευω οτι ο πρωθυπουργος μας ειναι ενας μη υλιστης φιλανθρωπος ανθεκτικος ακομη και στη μικροτερη μορφη οικονομικης διαφθορας.Αυτος και η κυβερνητικη του ομαδα εχουν πρωτο μελημα ξεχωριστα σε ατομικο επιπεδο την υγεια του καθε πολιτη.
    Πιστευω επισης οτι το management της Pfizer αποτελειται απο φιλανθρωπους οι οποιοι ειναι διατεθιμενοι να παρουσιαζουν ζημιες στον ισολογισμο στο κλεισιμο του ετους λογο του οτι εχουν δαπανησει περισσοτερα χρηματα απο οσα θα περιμενουν να εισπραξουν στην επαρκη ερευνα ωστε να εξασφαλισουν την μεγιστη ασφαλεια του προιοντος τους.