Κυμπουρόπουλος: Κόντεψα να πεθάνω από τον ιό H1N1

Μόνο με τα ουσιώδη, δηλαδή την εμφατική εντολή που πήρε να εκπροσωπήσει τον ελληνικό λαό στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, επιλέγει να ασχολείται στο εξής ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος. Ο πρώτος σε ψήφους Έλληνας ευρωβουλευτής έχει ήδη «ξεχάσει» τον Παύλο Πολάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, οι οποίοι εξαπολύοντας χυδαίες επιθέσεις (ο πρώτος) και ανοίκειους χαρακτηρισμούς (ο δεύτερος) προσπάθησαν απεγνωσμένα αλλά μάταια να μειώσουν τον κ. Κυμπουρόπουλο και τη δυναμική που, όπως αποδείχθηκε τοις πράγμασι, είχε μεταξύ των ψηφοφόρων.

«Πάμε παρακάτω» είναι η απάντηση που έδωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ στην ερώτηση «τι θα έλεγε αν συναντούσε σήμερα στον δρόμο τον Π. Πολάκη», στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Τα Παραπολιτικά».

Ανταποκρινόμενος στον ενωτικό λόγο του Κυριάκου Μητσοτάκη -σε αντίστιξη με τους διχασμούς και τα «εμείς ή αυτοί» και «τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν» με τα οποία ήλθε στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας- ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος είναι ξεκάθαρος:

«Πρέπει να είμαστε ενωτικοί για την καλύτερη πορεία του τόπου μας, της Ελλάδας μας» τονίζει ο άνθρωπος που αποττελεί αδιαμφισβήτα το πρόσωπο των ευρωεκλογών στη χώρα μας, αφού κατέγραψε ένα μοναδικό ρεκόρ ψήφων, συγκεντρώνοντας άνω των 400.000 σταυρών σε ολόκληρη την επικράτεια.