Κορυφώνεται η πολιτική αντιπαράθεση ενόψει των εκλογών

[ad_1]

Στα ύψη οι τόνοι της πολιτικής αντιπαράθεσης ενόψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Την ιστορία δεν τη γράφουν οι οικονομικά ισχυροί και  κονδυλοφόροι της ελίτ, αλλά ο ίδιος ο λαός, και αυτός είναι που μας δίνει τη δύναμη για να μη λυγίζουμε στα δύσκολα, να συνεχίζουμε και να αντέχουμε. Αυτό κάναμε τα χρόνια της κρίσης και καταφέραμε να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια, τόνισε από τον Πειραιά, ο πρωθυπουργός.
«Έχουμε πλέον τις βάσεις για να χτίσουμε την Ελλάδα της νέας εποχής», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι «η ψήφος του ελληνικού λαού θα μας δώσει την δυνατότητα να συνεχίσουμε».
«Ο λαός θα πει το άντε γεια στην ολιγαρχία», πρόσθεσε. Επισήμανε ότι «όσο ο καιρός περνάει και ο λαός τους καταλαβαίνει, τόσο αρχίζει και τρομάζει με την παρουσία τους, είτε του πραγματικού και φανερού αρχηγού, είτε του κρυφού αρχηγού».
Σήμερα ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στο Αγρίνιο.
Επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, εξαπέλυσε από τα Χανιά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Με ψέματα ήρθαν και με ψέματα θα φύγουν από την εξουσία, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας ότι η μεγάλη πολιτική αλλαγή ξεκινάει στις 26 Μαΐου.
Δικός μου στόχος, η οικονομία να ξαναγυρίσει στην ανάπτυξη, ο εθνικός πλούτος να μεγαλώσει και μερίδιο να έχουν όλοι οι Έλληνες όλοι μαζί θα πάμε μπροστά  ενωμένοι και όχι διχασμένοι., είπε ο κ. Μητσοτάκης.
Την ανάγκη να μεταφερθούν όλες οι αρμοδιότητες στην αυτοδιοίκηση, τόνισε από το Ηράκλειο της Κρήτης, η Φώφη Γεννηματά, προσθέτοντας ότι οι προοδευτικοί πολίτες ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του ΚΙΝΑΛ για εθνική συνεννόηση.
Θα δώσουμε μεγάλη μάχη απέναντι στην ΕΕ, είπε από τη Ρώμη, ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Οι ευρωεκλογές είναι μία ευκαιρία για τους πολίτες να ενισχύσουν μία ψύχραιμη και σταθερή φωνή απέναντι στο παλιό, επισήμανε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Για κοροϊδία από την κυβέρνηση, έκανε λόγο η Ένωση Κεντρώων.
ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 
 
Μοιράσου το άρθρο:

[ad_2]