Κορονοϊός: Αυτοκτόνησε γυναίκα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Καβάλας

Θλίψη προκαλεί η είδηση ότι μια γυναίκα 52 ετών αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή, πέφτοντας από τον τρίτο όροφο του νοσοκομείου που νοσηλευόταν με κορονοϊό. Συγκεκριμένα, αργά το βράδυ της Τρίτης η γυναίκα πήδηξε στο κενό βάζοντας τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της proininews.gr, η γυναίκα είχε διαγνωστεί με κορονοϊό, ενώ πριν λίγες μέρες είχε προσπαθήσει να αφαιρέσει και πάλι τη ζωή της. Τότε έφτασε μόνη στην πλαζ στη περιοχή Γλάστρες στο Παληό Καβάλας και προσπάθησε να αυτοκτονήσει πέφτοντας στη θάλασσα. Ωστόσο, τότε έγινε άμεσα αντιληπτή από τους περίοικους. Η γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση φώναζε συνεχώς ότι έχει προσβληθεί από κορονοϊό.

Σημειώνεται πως οι ψυχολογικές επιπτώσεις της καραντίνας ανησυχούν τους επαγγελματίες της ψυχικής υγείας σε όλες τις χώρες όπου έχει επιβληθεί εκ νέου καραντίνα. Έρευνες δείχνουν ότι υπάρχει ανησυχητική αύξηση του άγχους και της κατάθλιψης στον γενικό πληθυσμό. Κατά την καραντίνα της Άνοιξης πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν λόγο για ψυχολογική πίεση, ενώ η κατάσταση όσων αντιμετώπιζαν ήδη ψυχολογικά προβλήματα επιβαρύνθηκε ιδιαίτερα.