Κορονοϊός Αρκουμανέας: «Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε αύξηση κρουσμάτων»

15

Κατά τη συνάντηση που είχε το πρωί, με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, ανέφερε ότι «οι τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες» και σημείωσε ότι «θα συνεχίσουμε και τις επόμενες μέρες, να βλέπουμε αύξηση κρουσμάτων. Χρειάζεται από όλους υπομονή και τήρηση των μέτρων».

Πρόσθεσε δε ότι ο αριθμός των σημερινών κρουσμάτων θα είναι ιδιαίτερα υψηλός. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να κινηθούν κοντά στα 3.500.

Ευχαρίστησε, επίσης, την Εκκλησία «για την συμπαράσταση και την υποστήριξη που έχει δείξει σε όλη αυτήν την δύσκολη μάχη ενάντια στον κορονoϊό».

Ο Αρχιεπίσκοπος υπογράμμισε την ανάγκη συνεργασίας, ενότητας και κοινής προσπάθειας και τόνισε ότι «την δύσκολη περίοδο της πανδημίας καλούμαστε να αγωνιστούμε όλοι μαζί και θα ξεπεραστεί και αυτή η δυσκολία». Εξέφρασε, ακόμη, την ελπίδα ότι «φέτος θα κάνουμε Πάσχα καλύτερο από πέρυσι και λίγο μετά θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες. Αρκεί να έχουμε υπομονή και θέληση για αγώνα και προσπάθεια και να μην παρασυρόμαστε από τα εύκολα διλήμματα και τα εύκολα μηνύματα».
Με πληροφορίες από την αίθουσα σύνταξης

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Χορτασε χρημα ο αρκουμανεας,θυμαμαι πως πριν ερθει ο ιος στην ελλαδα ελεγε πως ειναι οπως η κοινη γριπη,μετα καταλαβαν πως θα χορτασουν χρημα και τα αλλαξαν ολα τα λεγομενα τους